Den ultimative brunchtallerken
Sådan laver du en sund og farverig brunchtallerken med alt til fadet hørende, som både vil glæde dig selv og dine gæster
AfDisse lækre og farverige brunchtallerkener er perfekte til de morgener, hvor du har lidt ekstra tid, og gerne vil forkæle dig selv og en du holder af.
Tallerkenerne er dejligt nemme at lave (det meste kan forberedes i forvejen), utroligt mættende, og selvom det er en sund brunch, så tør jeg godt love, at du på ingen måde vil føle, der mangler noget.

Pandekager
INGREDIENSER (6 små stk.)
2 æg
1 banan
1 dl havregryn
1-2 spk skyr
1/4 tsk bagepulver
1/3 tsk vaniljepulver
Lidt kokosolie til at stege pandekagerne i
SÅDAN GØR DU
Tilsæt alle pandekageingredienserne til en blender, og blend, indtil det hele er godt blandet. Lad dejen hvile i 5-10 minutter.
Opvarm en pande – jeg foretrækker at lave dem på medium til høj varme – og tilsæt lidt kokosolie til at stege pandekagerne i. Når kokosolien er smeltet, og panden er ordenligt varm, så hælder du en lille cirkel af pandekagedejen på panden. Jeg brugte cirka tre spiseskefulde per pandekage.
Steg pandekagerne i et par minutter, indtil de begynder at boble let og er gyldne på undersiden. Vend dem herefter, og giv dem et ekstra minuts tid. Fortsæt til du ikke har mere pandekagedej tilbage.

Jordbær-rabarber parfait
DET SKAL DU BRUGE
Jordbær-rabarber kompot (find opskriften længere nede).
Skyr blandet med lidt vaniljepulver og eventuelt et par dråber flydende stevia eller akacie honning.
Müsli eller granola – købt eller hjemmelavet*
*Prøv eventuelt denne opskrift på luksus granola eller denne superfood granola.
For at lave parfaiten anretter du helt enkelt med skiftevis lag af skyr, jordbær-rabarber kompot og granola. Tilpas mængderne til din smag og appetit.
JORDBÆR-RABARBER KOMPOT
200 g rabarber
200 g jordbær
2 spk honning
1 tsk vaniljepulver
Skær rabarberen og jordbærrene i mindre stykker, og hæld dem i en lille gryde sammen med resten af ingredienserne. Bring det i kog under omrøring, og lad det simre i 20 minutters tid på medium varme.
Smag kompotten til, og tilsæt eventuelt lidt ekstra honning, hvis den skal være sødere. Lad kompotten køle ned, før du hælder den over i et lufttæt glas eller beholder. Opbevar den på køl.
DIVERSE
Ristet grovtoast med avocado, salt og peber
Blandet frisk frugt
Hver tirsdag vil du på Costume Fit finde en ny, lækker og sund opskrift, leveret af Signe Moesby Leth, der blogger på Amillionmiless.com. Lær Signe bedre at kende her.
