Farverig sommersalat med hindbær-vinaigrette

Få sommer-feeling med Costumes bidragsyder, når hun giver dig opskriften på en smuk sommersalat, der spiller på alle dine smagsløg

© Signe Moesby Leth / Amillionmiless.com
1 / 3

Denne lækre og farverige sommersalat med hindbær-vinaigrette er helt perfekt som tilbehør eller let forret til sommerens middage og grillaftener.

Udover at være rig på antioxidanter, protein og sundt fedt, så er salaten propfyldt med smag og sødme fra bærrene, men med et lækkert modspil fra den syrlige vinaigrette og den salte feta, der komplementerer bærrene perfekt.

Ingredienser © Signe Moesby Leth / Amillionmiless.com
2 / 3

Ingredienser

SALAT

50 g (en halv pakke) ruccola

50 g (en halv af de små pakker) spinat

12 g / 1 pakke hindbær

60 g / 1/2 pakke blåbær

1,5 dl quinoa

75 g feta, smuldret/finthakket

1 stor håndfuld mandler, grofthakket

2 spsk solsikkefrø

1 spsk chiafrø

HINDBÆR-VINAIGRETTE

2 dl hindbær (friske eller fra frost)

2 spsk olivenolie

2 spsk hvid balsamico

1 spsk akaciehonning

En knivspids havsalt

Fremgangsmåde © Signe Moesby Leth / Amillionmiless.com
3 / 3

Fremgangsmåde

Start med at koge quinoaen efter pakkeinstrukserne. Stil den derefter til side, så den kan køle ned.

Lav derefter hindbær-vinaigretten ved helt enkelt at blende alle ingredienserne godt sammen. Smag den gerne til, og sæt den derefter til side, mens du tilbereder salaten.

Vask bærrene, spinaten og ruccolaen grundigt og hæld det hele over i en stor skål sammen med de øvrige salatingredienser, men vent med at blande quinoaen i, til den er afkølet.

Vend det hele forsigtigt sammen, så salaten bliver godt blandet, men uden at mase hindbærrene.

Top salaten med lidt af hindbær-vinaigretten og så er den klar til servering.

Hver tirsdag vil du her på Costume Fit finde en ny, lækker og sund opskrift, leveret af Signe Moesby Leth, der blogger på Amillionmiless.com. Lær Signe bedre at kende her.

Mere om Opskrifter? Få Costumes nyhedsbrev