Fyldte peberfrugter med quinoa og grillost

Prøv denne lækre opskrift på fyldte og sunde peberfrugter, der både kan bruges som hovedret og tilbehør på en hyggelig grillaften

© Maria Engbjerg / Vanloseblues.dk
1 / 3

De fylde peberfrugter er en sikker vinder, når du er tom for idéer til aftensmaden!

Få den lækre opskrift, leveret af Maria Engbjerg fra madbloggen Vanløse Blues, her.

Ingredienser © Maria Engbjerg / Vanloseblues.dk
2 / 3

Ingredienser

4 personer som hovedret / 8 personer som tilbehør

4 røde peberfrugter

1 pakke grillost

2 dl sort quinoa, ukogt

1 æg

6 soltørrede tomater

3 spsk pinjekerner

1 lille løg

Salt

Fremgangsmåde © Maria Engbjerg / Vanloseblues.dk
3 / 3

Fremgangsmåde

Kom quinoaen i en si og skyl den grundigt for at fjerne bitterstoffer.

Kom den skyllede quinoa i en gryde med 4 deciliterl vand og 1 teske salt, bring gryden i kog og lad det koge i 20 minutter.

Tænd ovnen på 200 grader.

Del peberfrugterne på langs, fjern kernerne men lad stilken blive – den kan ikke spises, men det ser fint og dekorativt ud.

Hak løget fint og skær soltørrede tomater og grillost i små tern.

I en skål blandes kogt quinoa sammen med løg, soltørrede tomater, grillost, pinjekerner og æg.

Læg peberfrugterne på en bageplade med bagepapir. Fordel fyldet i peberfrugterne, sæt pladen i ovnen og bag dem i 40-60 minutter. De skal være helt møre.

Servér de fyldte peberfrugter sammen med en grønsalat som et vegetarisk måltid eller som tilbehør til fisk eller kød.

Maria Engbjerg er bidragsyder på Costume Fit, og hun vil friste med lækre og inspirerende opskrifter her på siden. Til dagligt blogger Maria på Vanloseblues.dk, hvor hun deler sin passion for sund og velsmagende mad. Lær Maria bedre at kende her.

Mere om Opskrifter? Få Costumes nyhedsbrev