Grøn superfood smoothie for begyndere

Costumes bidragsyder frister med et grønt hverdagsboost, når hun giver dig opskriften på en sund superfood smoothie spækket med sunde sager

© Signe Moesby Leth / Amillionmiless.com
1 / 2

Denne smoothie er perfekt til dem, der måske ikke helt har turde vove sig med på den grønne smoothie trend endnu. Den er nemlig fyldt med grønne og sunde sager, men har en lækker tropisk smag af ananas, lime og mynte, der perfekt kamuflerer smagen af spinat, grønkål og grønne superfoods.

INGREDIENSER – 2 glas:

1 banan

2 lime

2 håndfulde spinat

1-2 håndfulde grønkål

1 lille håndfuld mynteblade

160 g ananas

100 ml vand

1 spsk chiafrø

1-2 tsk grøn superfood pulver, f.eks. spirulina, hvedegræs etc.*

Isterninger

*Kan købes i helsebutikker og online

Læs også: Superfoods du skal kende

© Signe Moesby Leth / Amillionmiless.com
2 / 2

FREMGANGSMÅDE:

Start med at skylle spinat, grønkål og mynte grundigt, fjern derefter stilken fra grønkålen og prop det hele i blenderen.

Pres juicen fra de to lime ned i blenderen, smid skrallen ud og tilsæt resten af ingredienserne – du kan enten blende isterninger med smoothien eller tilsætte dem i glasset efterfølgende. Jeg foretrækker personligt det sidste.

Sørg for at blende det hele godt og grundigt, især grønkålen kan godt kræve lidt ekstra, så du er sikker på at få smoothien helt glat.

Hæld smoothien op i et glas og server straks.

Hver tirsdag vil du her på Costume Fit finde en ny, lækker og sund opskrift, leveret af Signe Moesby Leth, der blogger på Amillionmiless.com. Lær Signe bedre at kende her.

Mere om Opskrifter? Få Costumes nyhedsbrev