Fremgangsmåde
Vask den søde kartoffel grundigt, og skær den i tern. Læg ternene på en bageplade med bagepapir og vend med paprika, oliveolie og salt.
Sæt pladen i ovnen, og bag dem i 15-20 minutter – de skal være møre, men stadig have bid.
Flå grønkålsbladene af stænglerne, skyl og slyng dem grundigt.
Kog de sorte rist som anvist på posen. Pisk alle ingredienserne til dressingen sammen, og smag til med sødt, surt og salt.
Kom grønkålsbladene i en stor skål, tilsæt lidt salt, oliveolie og æblecidereddike, og giv så grønkålen og god omgang massage. På den måde får du blødgjort bladene, og de bliver derfor mere behagelige at spise.
Anret grønkålen i en skål, og fordel søde kartofler og sorte ris henover.
Drys med persille og chiliflager og servér miso-dressingen til.
Maria Engbjerg er bidragsyder på Costume Fit, og hun vil friste med lækre og inspirerende opskrifter her på siden. Til dagligt blogger Maria på Vanloseblues.dk, hvor hun deler sin passion for sund og velsmagende mad. Lær Maria bedre at kende her.
FÅ DE SENESTE NYHEDER DIREKTE I DIN INDBAKKE – TILMELD DIG COSTUMES NYHEDSBREV HER