Hjemmelavede matcha-ispinde med vanilje og mynte
Hvor svært kan det egentlig være at imponere med sine helt egne is af tidens mest hypede, grønne super-te? Vi guider dig her
AfDisse lækre hjemmelavede ispinde med matcha-te er perfekte, hvis du har lyst til noget lækkert og sundt at køle af med på en varm sommerdag. De er supernemme at lave, sprængfyldte med vitaminer og mineraler og så smager de helt fantastisk.

Ingredienser - 4 styk
1 frossen banan, moden med brune prikker
1 avocado
2 dl kokosmælk, gerne den tykke og cremede del
1 ½ tsk vaniljepulver
2 -3 spsk akaciehonning, eller lignende sødemiddel
1 lille håndfuld mynteblade – kan udelades
2-3 tsk matcha
Pynt: smeltet mørk chokolade (gerne 70% kakao eller højere), matcha-pulver, frysetørret hindbær og finthakkede pistacienødder
Derudover: isform

Fremgangsmåde
Tilsæt helt enkelt alle ingredienser til en blender, og blend indtil du har en lækker cremet masse. Hæld det derefter over i isformen og sæt en ispind i hver.
Placer isformen i fryseren i 4-5 timer, og herefter er isene klar til at blive nydt i sommervarmen.
Tip: Hvis du har problemer med at få isene ud af formen, kan du med fordel holde formen under den varme hane i et kort øjeblik.
Du kan eventuelt pynte isene inden servering - jeg pyntede mine med lidt smeltet mørk chokolade, matcha-pulver, frysetørret hindbær og finthakkede pistacienødder.
