Indbagte bananer med chokolade og vaniljeis
Forårsruller på en ny, nem og lækker måde – en dessert, dine gæster vil huske dig for
AfEr du vild med både indbagte lækkerier og bananer, så er disse dessert-forårsruller helt perfekte og ikke mindst rigtig nemme at lave.
Server dem sprøde sammen med vaniljeis, revet chokolade og et strejf af kokossukker.

Ingredienser (4 personer)
4 stykker forårsrulle dej
2 bananer
4 tsk. kokossukker
4 stykker mørk chokolade
Smeltet kokosolie til pensling
8 kugler vaniljeis*
*tofuline, der kan købes fx Rema1000 er vegansk og smager himmelsk!

Fremgangsmåde
Tænd ovnen på 200 grader.
Halver bananerne, og riv chokoladen groft.
Læg et stykket forårsrulle dej, så et hjørne vender ind mod dig selv. Drys 1 tsk. kokos sukker i hjørnet tættest på dig, placer ½ banan ovenpå og drys med revet chokolade (gem lidt til pynt).
Rul dejen en omgang, fold siderne ind, og rul den så færdigt.
Placer rullen med samlingen ned af i et fad, og fortsæt på samme måde med resten at rullerne.
Pensel rullerne med kokosolie, sæt fadet i ovnen, og bag rullerne sprøde i 5-10 min.
Server rullerne med 2 kugler is og drysset med revet chokolade.
