Kølende iskaffe med mandelmælk
Sommerens bedste iskaffe er cremet og lækker! Få den nemme opskrift her
AfIngen sommer uden lækker iskaffe. Denne version med mandelmælk og frosne bananer gør den ekstra cremet og læskende, og når du først har smagt den, er det svært at tænke, at du har overlevet alle dine andre somre uden den!
Få den lækre opskrift på sommerens bedste iskaffe herunder.

Ingredienser – 2 store glas
Til kaffeisterninger
125 g friskmalet kaffe
2 dl koldt vand
Til iskaffen
2 små frosne bananer
16 kaffeisterninger
3 dl koldbrygget kaffe
3 dl mandelmælk
1 tsk vaniljepulver

Fremgangsmåde
KAFFEISTERNINGER
Først skal du lave kaffen til isterninger: Kom kaffen i en skål, og hæld det kolde vand over.
Stil det i køleskabet, og lad det trække i minimum 8 timer.
Filtrér kaffen fra, og hæld den koldbryggede kaffe på flaske, og opbevar den i køleskabet.
Fyld en isterningpose med koldtbrygget kaffe, og frys det ned.
ISKAFFE
Kom 8 kaffeisterninger, frosne bananer, koldbrygget kaffe, vanilje og mandlemælk i en blender.
Blend, det til konsistensen er jævn og cremet.
Fordel 8 kaffeisterninger i 2 glas, og hæld iskaffen over.
Server med det samme iskaffen med flotte sugerør!
Maria Engbjerg er bidragsyder på Costume Fit, og hun vil friste med lækre og inspirerende opskrifter her på siden. Til dagligt blogger Maria på Vanloseblues.dk, hvor hun deler sin passion for sund og velsmagende mad. Lær Maria bedre at kende her.
