Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Bananbrød med mørk chokolade © Signe Moesby Leth / Amillionmiless.com

Lækkert og sundt bananbrød til den lille sult

Leder du efter et nemt og lækkert alternativ til de usunde kager, så er dette bananbrød den perfekte løsning. Find den lækre opskrift her

Bananbrød med mørk chokolade

Dette lækre bananbrød med mørk chokolade er perfekt, hvis du leder efter noget sødt – og sundt – til kaffen.

Det er dejligt nemt at lave, smager fantastisk og er utroligt svampet og saftigt.

Det bedste er, at bananbrødet hverken indeholder hvedemel, raffineret sukker eller smør, men er stadig propfyldt med smag og sødme.

Psst ... Start sundt på det nye år med disse 7 grønne smoothies, der smager virkelig godt.

Ingredienser © Signe Moesby Leth / Amillionmiless.com
1 / 2

Ingredienser

3 store bananer (modne med brune prikker)

2 æg

1 dl akaciehonning

1/2 dl kokosolie

4 spsk skyr

1 1/2 tsk natron

2 tsk kanel

1 tsk vaniljepulver

1 knsp fint havsalt

1 spsk kokossukker – kan undlades

3 1/2 dl boghvedemel

50 g mørk chokolade grofthakket (jeg brugte chokolade på 70 %)

Fremgangsmåde  © Signe Moesby Leth / Amillionmiless.com
2 / 2

Fremgangsmåde

Start med at mose bananerne grundigt med en gaffel, og hæld dem derefter over i en skål.

Tilsæt de våde ingredienser, og rør det hele grundigt sammen.

Vend de tørre ingredienser i blandingen, og hæld dejen over i en brødform smurt med lidt olie.

Bag bananbrødet i en forvarmet ovn på 150 grader i cirka 40 minutter, indtil det er gennembagt og gyldent.

Lad bananbrødet køle lidt, inden du tager det ud af formen, men servér det gerne lunt.

Signe Moesby Leth blogger til dagligt på Amillionmiless.com, hvor hun deler sin passion for sund og nærende mad, og her på Costume.dk vil hun hver uge friste med lækre og inspirerende opskrifter. Læs mere om Signe her.

GÅ IKKE GLIP AF NOGET!

Mere om Opskrifter? Få Costumes nyhedsbrev