Fremgangsmåde
Start med at lave kiksene ved at tilsætte havregrynene, vaniljepulveret og havsalten til en foodprocessor og blend indtil havregrynene er blevet til mel. Tilsæt derefter dadlerne og blend indtil du har en sammenhængende dej.
Rul dejen ud til lidt over en halv centimeters tykkelse og brug runde udstikkere på cirka fem centimeter i diameter (gør ikke så meget om de er lidt større eller mindre) til at stikke dejen ud i runde cirkler. Læg dem i en æske foret med bagepapir og lad dem hvile i en times tid i fryseren, så de kan blive ordentligt faste i det.
I mellemtiden kan du forberede chokolademoussen. Blend helt enkelt alle ingredienserne, undtagen den mørke chokolade, til du har en cremet og sammenhængende masse. Rør derefter den smeltede mørke chokolade i og sæt chokolademoussen i køleskabet i ti minutters tid.
Tag raw-kiksene ud af fryseren og fordel chokolademoussen på halvdelen af dem, top dem derefter med de resterende raw-kiks og pynt dem hvis ønsket. Jeg pyntede mine med lidt smeltet mørk chokolade og et drys frysetørret hindbær.
Servér gerne straks, men de kan også opbevares et par dage i køleskabet eller en uges tid i fryseren.
Hver tirsdag vil du her på Costume Fit finde en ny, lækker og sund opskrift, leveret af Signe Moesby Leth, der blogger på Amillionmiless.com. Lær Signe bedre at kende her.
FÅ DE SENESTE NYHEDER DIREKTE I DIN INDBAKKE – TILMELD DIG COSTUMES NYHEDSBREV HER