Fremgangsmåde
Start med at tilsætte 2 dl vand og ½ dl kokossukker i en kasserolle, og bring det i kog under omrøring. Rør, indtil kokossukkeret er opløst, og sæt det derefter til side, så det kan køle af, imens du forbereder de øvrige ingredienser.
Pres citronerne, og hæld saften over i en skål, blend derefter jordbærrene, og hæld dem over i skålen sammen med citronsaften. Hæld kokossukker-blandingen over i skålen sammen med 8 dl vand, og pisk det hele godt sammen. Smag lemonaden til, og tilsæt eventuelt 1-2 ekstra dl vand.
Sæt blandingen på køl i et par timer, og sigt derefter frugtkød og kerner fra ved at hælde lemonaden igennem en fin si, ostelærred eller lignende.
Hæld lemonaden over på en kande eller flaske, og den er klar til servering. Servér gerne med isterninger, citron og jordbærskiver eller lidt frisk mynte.
Hver tirsdag vil du på Costume Fit finde en ny, lækker og sund opskrift, leveret af Signe Moesby Leth, der blogger på Amillionmiless.com. Lær Signe bedre at kende her.