Fremgangsmåde
Start med at forberede chiagrøden ved helt enkelt at blande alle ingredienserne sammen, og lad det hvile i køleskabet natten over eller mindst et par timer. Rør gerne rundt i det et par gange undervejs.
Når chiagrøden er klar, tager du to glas eller skåle og begynder at anrette det i lag. Det er ikke nødvendigt at lave det særligt fint eller præcist, men jeg vil anbefale at lave den i flere lag, da det giver en langt bedre smagsoplevelse, og gør det nemmere at få lidt af det hele med på skeen. Anret først cirka 1/4 af chokolade-chiagrøden i hver skål/glas.
Tilsæt derefter et tyndt lag peanutbutter, 1/4 af skyren i hver, et tyndt lagt granola og begynd så forfra, til du har brugt det sidste af chiagrøden og skyren.
Den anrettede chokolade/peanutbutter-parfait kan sagtens sættes på køl og gemmes til næste dag, men jeg tror dog, at granolaen mister lidt af sit bid og knas.
Signe Moesby Leth blogger til dagligt på Amillionmiless.com, hvor hun deler sin passion for sund og nærende mad, og her på Costume.dk vil hun hver uge friste med lækre og inspirerende opskrifter. Læs mere om Signe her.
GÅ IKKE GLIP AF NOGET!