Fremgangsmåde
Start med at tænde ovnen på 175 grader.
Kom alle de tørre ingredienser i en skål. Bland det hele godt og tilsæt så jordnøddesmøret og den smeltede honning. Det er vigtigt at få blandet det hele grundigt sammen, så det skaber en form for klæbrig dej. Det gør ikke noget, at det ikke er helt sammenhængende, men hvis det smuldrer for meget, så tilsæt lidt ekstra honning eller jodnøddesmør.
Tag derefter en spiseske af blandingen af gangen, og tryk den til små kugler, som du sætter på en bageplade med bagepapir.
Bag dem i ovnen ved 175 grader i cirka ti minutter, eller indtil de er let gyldne i farven.
Tag dem derefter ud af ovnen og lad dem køle ned inden servering.
Hvis de ikke spises på én gang, så opbevar dem i en lufttæt beholder.
Signe Moesby Leth blogger til dagligt på Amillionmiless.com, hvor hun deler sin passion for sund og nærende mad, og her på Costume.dk vil hun hver uge friste med lækre og inspirerende opskrifter. Læs mere om Signe her.