Fremgangsmåde
Quinoasalat:
Skyl og slyng rucolaen grundigt, riv gulerødder og rødbeder groft, og vend det sammen i en skål med ærter og den kogte quinoa.
Tahindressing:
Kom tahin i en skål, og pisk det sammen med citronsaft. Tilsæt fintrevet hvidløg, og pisk igen.
Kom vandet i lidt ad gangen, og pisk nu til en cremet konsistens.
Smag dressingen til med salt og peber.
Servering:
Servér salaten med rigelige mængder tahindressing – det er den, der gør hele forskellen!
Maria Engbjerg er bidragsyder på Costume Fit, og hun vil friste med lækre og inspirerende opskrifter her på siden. Til dagligt blogger Maria på Vanloseblues.dk, hvor hun deler sin passion for sund og velsmagende mad. Lær Maria bedre at kende her.
FÅ DE LÆKRESTE OPSKRIFTER DIREKTE I DIN INDBAKKE – TILMELD DIG COSTUMES NYHEDSBREV HER