Fremgangsmåde
Riv pastinakken fint, og blend det sammen med æblemosen i en foodprocessor. Tilsæt alle krydderierne, og rør det grundigt sammen.
Vend til sidst mel i dejen, og rør til dejen er jævn og fri for klumper.
Tænd ovnen på 175 grader, og kom bagepapir i en rund springform på 22 centimeter, og fyld dejen heri.
Sæt formen i ovnen, og bag kagen i 45 minutter, men hold øje med den. Alle ovne bager forskelligt. Tjek med en tandskik eller lignende, om kagen er færdig. Kommer den op uden dej på, er kagen færdig – ellers skal den have lidt længere i ovnen.
Stil kagen til afkøling, og lav imens frostingen.
Blend alle ingredienserne sammen. Justér eventuelt. tykkelsen med mere mandelmælk, og smag til, til du synes, den er sød nok.
Når kagen er helt afkølet smøres frostingen på, og der drysses til sidst med hakket, mørk chokolade.
Maria Engbjerg er bidragsyder på Costume Fit, og hun vil friste med lækre og inspirerende opskrifter her på siden. Til dagligt blogger Maria på Vanloseblues.dk, hvor hun deler sin passion for sund og velsmagende mad. Lær Maria bedre at kende her.
FÅ DE SENESTE NYHEDER DIREKTE I DIN INDBAKKE – TILMELD DIG COSTUMES NYHEDSBREV HER