Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

© Osloraw

Sund og lækker raw chokoladebrownie

Få stillet sukkertrangen med den lækreste raw chokoladedrøm, som du kan nyde med god samvittighed

Rawkager er en lækker og sund måde at tilfredsstille din søde tand, da de smager henrivende og består af ingredienser, der er gode for din krop.

Hvis du er vild med rawkager, skal du kende Trine Lunde Refsum, som står bag Instagram-profilen @Osloraw og den populære café Oslo Raw i Norge.

Her deler hun opskriften på en af sine mest populære chokoladebrownies, som er lavet af rå kakaopulver, rå kakaonibs, kokosblomstsukker og ahornsirup.

Scroll ned, og få opskriften på en kage, du kan sætte tænderne i med god samvittighed.

© Osloraw

Ingredienser

Kagebund

3 dl rå kakaopulver

3 dl kokos

2 dl valnødder

20 dadler (friske uden sten)

2 dl rå kakaonibs

4 spsk kokosnødsblomstersukker

5 spsk mandelsmør

1/2 tsk vaniljepulver

1/2 tsk salt

4 spsk ahornsirup

Chokoladecreme

2 dl rå kakaopulver

1 dl Olivenolie

2 spsk kokosblomstersukker

4 dl kokoscreme

15 dadler (friske uden sten)

1/2 tsk fint Hamalaysalt

© Osloraw

Fremgangsmåde

Rør alle kagebundens ingredienser sammen i en blender, indtil dejen samler sig. Tilføj flere dadler eller sirup, hvis dejen ikke samler sig. Dæk en rund kageform med bagepapir, og fordel dejen i formen.

Bland alle chokoladecremens ingredienser sammen i en fødevareprocessor, og kør, indtil blandingen får en blød og cremet konsistens. Fordel chokoladecremen ovenpå kagebunden i formen.

Dekorér med hakkede nødder og gojibær. Efter fire timer i fryseren er kagen klar til at blive nydt i godt selskab.

Mere om Opskrifter? Få Costumes nyhedsbrev