Fremgangsmåde
Hæld alle ingredienser, på nær dadlerne, i en skål, og rør dem godt sammen. Tilsæt derefter dadlerne til en foodprocessor eller minihakker (en blender kan til nød bruges) og blend, indtil du har en klæbrig og sammenhængene masse. Hæld daddelmassen i skålen med de øvrige ingredienser, og ælt det hele godt sammen, til du har en sammenhængende dej.
Det burde kunne lade sig gøre uden, men hvis du har problemer med at få det hele til at hænge ordentligt sammen, så tilsæt en lille smule vand en enkelt spiseskefuld ad gangen.
Hæld derefter blandingen i en form (jeg brugte en på 18x14 centimeter) foret med plastikfolie eller bagepapir, så du nemt kan løfte det ud af formen senere. Det er vigtigt at trykke massen godt ned, så barerne kommer til at hænge ordentlig sammen.
Sæt derefter formen i fryseren i et par timer, så massen kan blive fast og sammenhængende, inden du skærer barerne eller dessertbidderne ud i den ønskede størrelse.
Opbevar dem i en lufttæt beholder i fryseren eller køleskabet – hvis du ikke spiser dem alle med det samme!
Hver tirsdag vil du her på Costume Beauty finde en ny, lækker og sund opskrift, leveret af Signe Moesby Leth, der blogger på Amillionmiless.com. Lær Signe bedre at kende her.