Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Sund og nem rawbar med kun 5 ingredienser © Anders Karmark Pedersen

Rawbar med stor energifaktor – og kun 5 ingredienser

Bekæmp sukkertrangen, og stil den lille sult med en sund rawbar, der tilmed er let at lave

Ingredienser til rawbar

Ca. 15-20 stk.

200 g dadler, uden sten

100 g tranebær, tørret

1/2 dl kokosolie

120 g havregryn

150 g mandler

TIP: Du kan også anvende glutenfri havregryn, hvis du vil have gøre baren 100 % glutenfri.

Sådan gør du

  1. Hak mandlerne i hånden eller i en foodproscessor. Gem i en skål for sig.

  2. Kør dadlerne i foodprocessor, til de er blevet til en sammenhængende klistret masse.

  3. Tilsæt havregryn og kokosolie, og kør yderligere, ca. 30 sek.

  4. Tilsæt til sidst de hakkede mandler og tørrede tranebær, kør i 15-20 sek.

  5. Kom massen i en form, og pres massen rigtig godt samme med en ske eller lignende.

  6. Sæt formen i fryseren, ½ time, så massen sætter sig.

  7. Tag den stivnede masse ud af formen, og skær den i passende størrelser.

  8. Opbevar dine rawbar på køl.

Mere om Opskrifter? Få Costumes nyhedsbrev