Fremgangsmåde
Hotdog-brød
Rør FiberHUSK og vand sammen i en skål, og lad det trække i 10 minutter.
Pisk det luftigt i 5 minutter med en håndmixer – dette er vigtigt for at få lette og luftige pølsebrød!
Tilsæt salt, olie og revet gulerod og squash, og rør igen.
Tilsæt derefter melet lidt ad gangen, og rør det med håndmixeren, til dejen er jævn og sammenhængende.
Tænd ovnen på 175 grader, og kom bagepapir på en bageplade.
Med fugtige hænder formes dejen til 8 aflange pølsebrød. Placer dem på bagepapiret, og drys dem med sesamfrø.
Bag pølsebrødene i 1 time, og køl dem af på en bagerist.
'Pølserne' Kog gulerødderne i 5-8 minutter i usaltet vand. D skal være møre men ikke bløde.
I en frysepose rystes alle ingredienserne til marinaden sammen.
Kom gulerødderne i, og lad dem marinere her i minimum 1 time.
Steg gulerødderne på en pande med lidt kokosolie i 2 minutter på hver side, hele vejen rundt.
Cremet hotdog-topping Hæld vandet fra kikærterne, og skyl dem grundigt.
Kom dem i en foodprocessor, og hak dem groft ved at give dem et par gange med puls-funktionen.
Kom dem i en skål, og rør dem sammen med alle de øvrige ingredienser. Smag til med salt og peber.
Anretning
Skær pølsebrødet halvt igennem, placer en gulerodspølse, og top med kikærtesalaten og eventuelt også syltede rødløg og ærtespirer.