Tacos med rejer og ananas-salat
De her lækre tacos er lavet af kikærtemel og er fyldte med rejer, salat og ananas-salsa. Få opskriften på de friske, sunde og mættende tacos her
AfDisse tacos er lavet af kikærtemel i stedet for den traditionelle majsmel og det giver en dejlig smag og et højt indhold af mættende proteiner.
De er fyldte med friske rejer, hjertesalat og ananas-salsa, hvilket gør dem lettere end traditionelle tacos.
Få opskriften her.

Ingredienser: 10 styks
SALAT:
Hjertesalat
500 g vannamei-rejer
Kokosmel som drys
TACOS:
3 dl kikærtemel
3 dl vand
2 tsk karry
2 tsk nigellafrø
1 tsk salt
Kokosolie uden smag til stegning
ANANAS-SALSA:
1/2 ananas, uden skræl og stokken i midten
1-2 jalapeños
1 bundt koriander
1 tsk salt

Fremgangsmåde
Pisk alle ingredienserne til pandekagerne sammen, og lad dejen stå og samle sig i cirka 30 minutter. Smelt lidt kokosolie på en middelhøj varm pande og fordel lidt dej herpå.
Når dejen er helt fast på oversiden, vendes pandekagen og steges et minut på modsatte side. Gentag, til der ikke er mere dej tilbage.
Skær ananas og jalapeños i små tern, kom det i en skål og rør det sammen med salt.
Hak korianderen fint og vend det i salsaen. Steg rejerne et par minutter i lidt kokosolie på en pande ved høj varme.
Servér med lidt hjertesalat og rejer i hver taco, top med ananas-salsa og pynt med kokos og koriander.
Maria Engbjerg er bidragsyder på Costume Fit, og hun vil friste med lækre og inspirerende opskrifter her på siden. Til dagligt blogger Maria på Vanloseblues.dk, hvor hun deler sin passion for sund og velsmagende mad. Lær Maria bedre at kende her.
