Fremgangsmåde
Pisk alle ingredienserne til pandekagerne sammen, og lad dejen stå og samle sig i cirka 30 minutter. Smelt lidt kokosolie på en middelhøj varm pande og fordel lidt dej herpå.
Når dejen er helt fast på oversiden, vendes pandekagen og steges et minut på modsatte side. Gentag, til der ikke er mere dej tilbage.
Skær ananas og jalapeños i små tern, kom det i en skål og rør det sammen med salt.
Hak korianderen fint og vend det i salsaen. Steg rejerne et par minutter i lidt kokosolie på en pande ved høj varme.
Servér med lidt hjertesalat og rejer i hver taco, top med ananas-salsa og pynt med kokos og koriander.
Maria Engbjerg er bidragsyder på Costume Fit, og hun vil friste med lækre og inspirerende opskrifter her på siden. Til dagligt blogger Maria på Vanloseblues.dk, hvor hun deler sin passion for sund og velsmagende mad. Lær Maria bedre at kende her.