oslo_skin_lab
© Oslo Skin Lab

4 grunde til, at kollagen skal være en del af din rutine mange år endnu

Kollagentilskud er populært som aldrig før. Men hvorfor er det egentlig, at så mange – lige fra kendisser til privatpersoner – har gjort det trendy pulver til en fast del af deres beautyrutine? Og bør du gøre det samme? Det kan du blive klogere på her.

Kollagen har længe været i skønhedsbranchens søgelys – og med god grund. Til forskel fra mange andre plejeprodukter gavner det naturlige protein nemlig både ansigtet og kroppen, samtidig med at det er virkelig simpelt at inkludere i beautyrutinen.

Er du allerede hoppet med på kollagenbølgen, ved du sikkert, at et dagligt tilskud bidrager til at øge hudens spændstighed og minimerer fine linjer og appelsinhud. Men er der så overhovedet nogen grund holde fast i den nye, gode vane, når de ønskede resultater begynder at vise sig? Svaret er ja! Her får du fire årsager til hvorfor.

1. Du både reparerer og forebygger

Kort fortalt er kollagen et protein, der findes naturligt i kroppen. Det fungerer som en slags lim i bindevævet og er en af de vigtigste faktorer, når det kommer til at holde rynker og fine linjer på afstand.

Når vi nærmer os 30 års-alderen, begynder kroppens egen kollagenproduktion dog helt automatisk at falde med ca. 1-2 procent hvert år, og det er blandt andet derfor, at huden mister elasticitet i takt med, at vi bliver ældre.

Ved at tage et dagligt tilskud kollagen giver du kroppen dét, som den naturligt mister, og hjælper den med at holde det ellers faldende kollagenniveau oppe. Et simpelt, men effektivt hack, der både kan være til gavn for din hud, som den er nu, samt forebygge mulige rynker på den lange bane – hvis altså du bliver ved med at tage det.

The Solution™ er hydrolyseret kollagenpulver, der bidrager til at øge hudens elasticitet.

© Oslo Skin Lab

2. Du passer på din hud indefra

En af de største gamechangere ved kollagentilskud er klart, at det, modsat cremer og diverse former for renseprodukter, plejer huden indefra og ud. Og tager du et kig på studierne, der er foretaget af metoden, tyder meget på, at det virker.

Blandt andet viste en undersøgelse fra 2014, hvor 114 kvinder i alderen 45-65 år indtog kollagenpulver hver dag i otte uger, en gennemsnitlig reduktion i rynkedybden omkring øjnene på hele 20,1 procent. Det kan du læse meget mere om lige her.

3. Du plejer hele kroppen

Hvis du er vild med nemme plejerutiner, der kan klares med ganske få trin, bør kollagen også forblive på din tjekliste. Når du tager proteinet som tilskud frem for at smøre det på et bestemt område, er det nemlig ikke blot til gavn for dit ansigt, men hele din krop.

Udover at kollagen giver glattere hud med færre og mindre dybe rynker, bidrager det også til øget spændstighed og reducering af appelsinhud på områder som lår, mave og arme. Du kan med andre ord pleje hele kroppen med ét og samme produkt. Nemt!

En pakke The Solution™ består af 28 dagsdoser uden smag eller lugt, som nemt kan blandes op i din morgenmad, kaffe eller et glas vand.

© Oslo Skin Lab

4. Du kan klare det på nul komma fem

Når vi taler om nemt, er tiden også værd at nævne. Hvor nogle beautytrends kan være krævende at hoppe med på, behøver kollagen kun at tage et enkelt minut af din dag.

Bruger du et smagsneutralt kollagenpulver som The Solution™ fra Oslo Skin Lab, rører du blot den daglige dosis i din kaffe eller yoghurt om morgenen – og så er du good to go! En lille indsats med stor effekt, som de fleste kan overskue selv i travle perioder.

Kom i gang med kollagenpulver til halv pris

Lige nu kan du få 50 procent rabat på det populære kollagenpulver fra Oslo Skin Lab, som mange kendte sværger til, ved at følge linket her.

The Solution™ er hydrolyseret kollagenpulver, der bidrager til at øge hudens elasticitet, udglatter og giver færre rynker og mindre appelsinhud. Produktet har ikke kun effekt i ansigtet, men gavner hele kroppen, så du får en mere jævn hud overalt.

En dagsdosis The Solution™ består af 2,5 gram kollagenpulver uden smag eller lugt, så du kan blande det op med din morgenkaffe, smoothie eller et glas vand.

Se mere om det populære kollagenpulver fra Oslo Skin Lab her.