Derfor skal du opbevare disse skønhedsprodukter i køleskabet
© Anna Stokland / Jill Sander SS17 / Pexels.com

4 skønhedsprodukter, der skal opbevares i køleskabet

Har du endnu ikke lagt disse produkter på køl, kan det have fatale konsekvenser for deres virkning og effekt på din hud

Hvis du troede, at køleskabet kun var beregnet til at holde din mad på køl, tager du grueligt fejl. De kolde temperaturer er nemlig også perfekte til at forlænge og bevare virkningen af skønhedsprodukter.

Hvis du vil have maksimalt udbytte af dine produkter er det derfor vigtigt, at du ryder en hylde i køleskabet, og får overblik over, hvilke af dine produkter, som straks skal en tur på køl.

Psst ... Så vigtig er rækkefølgen på dine produkter

Neglelakker

Selvom det nogle gange føles, som om dine lakker har uendeligt liv, så vil deres levetid blive væsentligt forlænget af at komme i køleskab. Således vil du have glæde af din neglelak i længere tid, uden at den størkner eller ændrer farve.

Ansigtsmasker

Både crememasker eller de populære sheetmasks vil give langt større effekt, hvis de er kolde, når du kommer dem på huden. Således vil du både få glæde af maskens virksomme ingredienser og kulden vil dræne dit ansigt får ophobet væske.

Øjencremer

Ligesom ansigtsmaskerne er en øjencreme også allerbedst i kold tilstand. Den kolde creme vil have dobbelt så god effekt på dine morgenhævede poser under øjnene, og kulden vil desuden også forlænge din øjencremes levetid. Det er da smart!

A-vitamin og C-vitamin

De to dyre og virkelig effektive ingredienser, A-vitaminog C-vitamin, er desværre også meget skrøbelige, og deres effekt vil gradvist formindskes, så snart de udsættes for luft, varme og sollys. Det skyldes, at produktets kemiske sammensætning vil begynde at ændre sig, og så kan man desværre ikke regne med, at cremen, serummet eller olien har den samme effekt, som ved første brug.

Heldigvis kan køleskabets mørke og kolde omgivelser være med til at bevare din produkters virkning, og derfor skal du skynde dig at reservere en plads i køleskabet til de dyre cremer.

ALT DET DU IKKE VIL GÅ GLIP AF