Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

DSC33131

Her er årets bedste julegave

En pause fra hverdagen, som vil varme resten af vinteren, er bare en af fordelene ved denne julegave fra nyåbnede Aire Ancient Baths.

Har du taget et kig på Instagram for nylig, er du formentlig stødt på billeder af smukke blå bade omgivet af levende lys og stemningsfulde mørke søjler. Alene ud fra billederne, som diverse glade gæster har delt online de seneste uger, kan man nærmest mærke varmen og roen, som kendetegner nyåbnede Aire Ancient Baths. Det stemningsfulde univers findes allerede i byer såsom New York, Barcelona og nu også i Carlsberg Byens historiske bygninger i København. I lokalerne, som var del af det af historiske Ny Carlsberg Bryggeri fra 1881, finder du i dag varme termiske bade og afslappende stemning hjulpet på vej af duften af orangeblomst og sansefuld musik. Det er med andre ord den perfekte flugt fra hverdagen og vinterens kulde i en tid, hvor vi mere end nogensinde fortjener at slappe af med den ultimative selvforkælelse.

Hos Aire Ancient Baths er afslapning og selvforkælelse i højsædet, hvorfor man også har startet initiativet Relax the world, der byder et udvalg af unikke og afslappende oplevelser for krop og sjæl. Vil du glæde en, du holder af, denne jul, kan du lige nu give en helt særlig gave i form af en tur til Aire Ancient Baths, hvor den heldige modtager kan få lov at mærke afslapningen på egen krop.

Et åndehul med inspiration fra de gamle græske og romerske civilisationer

De historiske lokaler, med vægge af rå mursten oplyst af levende lys, danner rammen om den afslappende oplevelse, imens du i dit eget tempo kan prøve de forskellige termiske bade, der blandt andet består af et boblende bad ved navn Balneum, saltbadet Flotarium, hvor du flyder næsten vægtløs i vand, der har samme høje saltindhold som Det Døde Hav, og det iskolde bad Frigidarium.

Inspirationen bag de termiske bade kommer fra de gamle græske, romerske og ottomanske kulturer, deraf navnet Aire Ancient Baths. Her var man optaget af den positive effekt, det skulle have på kroppen at veksle mellem bade i forskellige temperaturer, da kulde stimulerer blodomløbet og varme løsner op for muskelspændinger.

Giv gaven videre

Vil du forkæle en, du holder af, med et besøg i Aire Ancient Baths, kan du på deres hjemmeside beaire.com købe et gavekort, som kommer i den fineste gaveboks, der kan lægges under juletræet.

unnamed

Her kan du vælge imellem alle deres tilbud, som blandt andet byder på en oplevelse, der inkluderer 120 minutters adgang til Aire Ancient Baths med 30 minutters massage, eller måske give gaven, som også kommer dig til gode, med pakken Escape together, der byder på adgang for to i 120 minutter inklusiv en 45 minutter lang parmassage for den ultimative tilstand af velvære og afslapning.

Gavekortet kommer som nævnt i fin boks, som du kan afhente hos Aire Ancient Baths eller få leveret hjem til dig selv.

Mere om Skønhed? Få Costumes nyhedsbrev