© @vincentbeier

Beautyguruen: Her er den perfekte primer

Vincent Beier ved et ting eller to om beauty – blandt andet qua hans job som model. Vi har bedt ham om at udvælge fem af sine absolutte yndlingsskønhedsprodukter, og det var ikke en helt nem opgave for beautyguruen.

By the Fireplace fra Maison Margiela

"Det kan ikke tælles på to hænder, hvor mange flasker af denne jeg efterhånden har været igennem. Jeg knuselsker denne duft, og jeg kommer nok aldrig til at skifte den ud."

Astronomical Mascara fra Byredo

"Jeg har aldrig været det helt store mascara-menneske, og det er sket få gange, at jeg er faldet over en, som jeg synes har gjort jobbet. Men denne fra Byredo gør både dine vipper lange samtidig med, at den ikke klumper. Og så skiller den vipperne flot fra hinanden. Jeg har haft mascara på ugentligt efter opdagelsen af denne."

Diorshow Khol fra Dior

"Jeg elsker Dior Beauty, og jeg er stor fan af en lang række af deres produkter. Men da jeg nu kun skal vælge fem produkter, må det være den hvide khol fra Dior, der rammer listen. Jeg har efterhånden været igennem fem af de her, og jeg kommer helt sikkert ikke til at stoppe nu. En hvid khol på den våde kant åbner øjnet op og redder mange trætte morgener."

Vanish Airbrush Primer fra Hourglass

"Jeg er efterhånden blevet obsessed med en lang række af produkter fra Hourglass. Én af dem er denne primer, som er den perfekte base inden concealer og foundation. Brug den eventuelt med Hourglass' egen Ambient Soft Glow Foundation. Begge produkter er i hvert fald anbefalelsesværdige og supplerer hinanden godt."

Brow Lift Lamination Gel fra Gosh

"Dette er muligvis den eneste brow-gel, der kan holde mine bryn på plads en hel dag. Den er derfor hurtigt blevet fast inventar i min beautyskuffe."