Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

© Oslo Skin Lab

Christiane Schaumburg-Müller: Sådan passer jeg på mig selv og min hud i vintermånederne

Lad dig inspirere af tv-værtens tre våben mod vinteren – og læs om, hvilke skønhedsrutiner og produkter, hun sværger til

Hvad ønsker du dig allermest af det nye år?

“Jeg glæder mig til 2020. Jeg har fået fortalt, at det bliver et meget spirituelt år. Hvad end det betyder ... Men det tiltaler mig. Jeg ser nemlig frem til et år med masser af oplevelser, afslapning og gode mennesker omkring mig.”

2019 har været et vildt år for 37-årige Christiane Schaumburg-Müller, som har haft en del at se til – blandt andet som vært på 'Vild med dans'. Men hvad vil hun selv huske året for – og hvad ønsker hun sig for 2020?

Her kan du læse det ærlige interview med den dygtige tv-personlighed og forretningskvinde og lade dig inspirere af, hvordan du selv får den bedste start på et helt nyt kapitel. Få blandt andet Christianes gode idéer til, hvordan du kan passe på din hud og ikke mindst på dig selv, når de kolde måneder rammer allerhårdest.

Hvordan kommer du bedst igennem vintermånederne i starten af året?

“Det gør jeg ved tre ting.

  1. Jeg sørger for at have en rejse at se frem til i de kolde måneder.
  2. I min venindegruppe er vi meget opmærksomme på, at det kan være tunge måneder, så vi sørger for at planlægge get togethers, get aways eller fester.
  3. Jeg har lært at elske regnvejr og gråvejr og er god til at udnytte de dage og gøre dem hyggelige. Men hvis der er for mange i træk, kan det svært at opretholde momentum. Så er det, at man må finde passet frem.”

Hvad vil du tage med dig fra 2019, som har gjort en forskel for dig?

“I 2019 var Sarah Grünewald og jeg afsender på, hvad der nok var den mest powerfyldte sæson i Vild med dans-historien. Jeg fandt nydelse i at være vært på ny, og det var et meget betydningsfuldt efterår.”

Hvad vil du fortsætte med i 2020, som du ikke kan undvære?

“Jeg forsætter med mit kollagenpulver fra Oslo Skin Lab nu på andet år, og så vil jeg forsætte med at bruge Face Oil i ansigtet inden dag- og natcreme. Det har min hud rigtig godt af. Jeg vil også gerne forsætte med at drikke/spise kefir om morgenen.”

Hvorfor lige kosttilskud frem for andre skønhedsplejeprodukter?

“Det er jo netop, fordi det er blevet en vane. Jeg er nemlig ret glad for min hud generelt og giver klart kollagenpulveret en lille andel af skylden. Så jeg tør simpelthen ikke stoppe, haha! Jeg tror virkelig på, at hud skal plejes indefra, før man kan begynde at pleje den udefra.”

Er der noget, du vil gøre anderledes?

“Jeg vil gerne være mere rutinepræget, når det kommer til min hudpleje. Det vil sige at have de her vaner, som man ikke afviger fra - ligesom med Oslo Skin Labs kollagenpulver, som jeg har fået ind under huden (i bogstavelig forstand). Det er virkelig blevet en god vane. Og så skal jeg drikke to liter vand om dagen. Jeg ved ikke hvorfor, men jeg er dårlig til det. Og det er netop en af de ting, hvor jeg husker det i en uge og er så dygtig, og så glemmer jeg det igen. Sådanne nye vaner vil jeg gerne have bliver ordentligt integreret.”

© Oslo Skin Lab
© Oslo Skin Lab

Om Christianes go-to kollagenpulver

The Solution™, som Christiane nu har taget i cirka to år, er hydrolyseret kollagenpulver, der bidrager til at øge hudens elasticitet, udglatter huden og giver færre rynker og mindre appelsinhud. Produktet har ikke kun effekt på et enkelt område, men gavner hele din krop, så du får glattere og mere jævn hud overalt. The Solution™ består af 2,5 gram kollagenpulver uden smag eller lugt, og det kan let blandes op med din morgenkaffe, smoothie eller, som Christiane gør, med en stor flaske vand.

© Oslo Skin Lab
Mere om Skønhed? Få Costumes nyhedsbrev