De bedste ansigtsmasker til alle behov

Vink farvel til træt og trist hud med de bedste quick fix-masker, der fylder så godt som ingenting i tasken, men har en fantastisk effekt

Ansigtsmasker
1 / 9

Behandlinger, dermaroller, peelings, og vi kunne blive ved. Nogle gange skal der bare en lækker maske til, at huden ser og føles skøn.

Vi giver dig de bedste bud på masker, der er effektive og fylder så godt som ingenting i tasken. Her er otte af de skønneste quick fix-masker til ethvert behov.

Ansigtsmasker
2 / 9

Antioxidanter

Din hud vil takke dig for de mange antioxidanter i danske Miquras Anti age sheet mask, og du kan trygt kigge dig i spejlet bagefter og glæde dig over en synligt friskere, blødere og fastere hud.

Anti age, Miqura hos Nicehair.dk 69 kr.

Ansigtsmasker
3 / 9

Dybderens

Magicstripes laver nogle af de bedste sheetmasker, og jeg rejser ingen steder uden Deep detox, der redder min hud, når den trænger til en dybderens. Urenheder sendes retur, og porerne mindskes, alt imens den strammer huden op og gør de fine linjer en smule mindre synlige.

Deep detox tightening mask, Magicstripes hos Beautyhero.dk tre stk. 299 kr.

Ansigtsmasker
4 / 9

Friske øjne

Hvad enten du er bagud med søvn eller bare har brug for at friske øjenomgivelserne op, er Reviving eye mask fra svenske Verso guld værd. Masken giver masser af fugt, og på bare tyve minutter bliver huden omkring øjnene både mere klar og glat at se på.

Reviving eye mask, Verso fire hos Magasin.dk stk. 425 kr.

Ansigtsmasker
5 / 9

Udglattende

“Ginseng er en velkendt ingrediens i hudpleje takket være dens udglattende effekt, men den er også god til at genopbygge og skabe balance i huden. Ginseng shot mask fra Erborian skal blot sidde på huden i femten minutter og efterlader den fastere og mere strålende at se på.”

Ginseng shot mask, Erborian hos Sephora.dk 60 kr.

Ansigtsmasker
6 / 9

Ujævn hudtone

Det kan være en udfordring at døje med pigmentforandringer – og efter sommeren bliver det ikke nemmere. Jeg er vild med Brightening mask fra Eve Lom, som skruer ned for produktionen af melamin og udjævner hudtonen, alt imens den mindsker inflammation og giver huden et kollagen-boost.

Brightening mask, Eve Lom hos Net-a-porter.com re stk. ca. 595 kr.

Ansigtsmasker
7 / 9

Fugtboost

Efter en dag i solen har din hud brug for fugt – og gerne masser af den. Red beet fra Skinfood slukker tørsten og forsegler fugten i huden. Jeg opbevarer den på køl, så den føles dejligt beroligende på huden.

Red beet hydrating, Skinfood hos Sephora.dk 40 kr.

Ansigtsmasker
8 / 9

K-buzz

Sephoras udvalg af mærker har gjort det en del nemmere at være med på K-beauty-bølgen, og et af mine favoritmærker er Dr. Jart. Wrinkless solution får hudens fine linjer og rynker til at syne mindre, og huden får en finere tekstur.

Wrinkless solution, Dr. Jart hos Sephora.dk 50 kr.

Ansigtsmasker
9 / 9

Festfavorit

Den er ikke helt billig, men til gengæld får du otte i en pakke. Og tro mig, den er pengene værd. Rodials maske giver masser af fugt og efterlader min hud strålende og med en mere jævn hudtone. Perfekt inden fest.

Pink diamond lifting face mask, Rodial hos Magasin.dk otte stk. 995 kr.

ALT DET, DU IKKE MÅ GÅ GLIP AF

Mere om Skønhed? Få Costumes nyhedsbrev