© costume.dk

De perfekte bryn

Takket være modeller som Cara Delevingne er markante, velformede bryn en stærk tendens. Få looket med voks, pincet og farve

7 gode råd

FÅ PERFEKTE BRYN
Det er ikke svært at få flotte bryn, der rammer dit ansigt smukt ind og giver dig et stærkt udtryk, men der er et par regler, du skal kende, før du kaster dig ud i projektet.

FIND VINKLEN
Find først brynets form. Læg en pensel eller blyant langs med næsen og marker med en spids eyeliner, der hvor penslen rammer brynet. Læg så penslen skråt under næsen, så den flugter med det yderste af øjet og op til brynet. Her skal brynet omtrent ende.

FIND KNÆKKET
De fleste bryn har et punkt på undersiden, hvor det peaker i højden. Find det ved at lade penslen flugte fra næsebor og op over øjets iris. Marker det, men pluk eller voks aldrig brynet op i en bue - tænk i lige linjer og fjern altid kun få hår af gangen.

AlTID FRA NEDEN
Det er forbudt at fjerne hår på oversiden af brynet. Du risikerer at forstyrre den naturlige form, og det kan ændre dit udtryk ret uheldig. Det er altid på undersiden af brynet, du skal arbejde.

TEGN EN SKABELON
Det kan være en god hjælp at tegne brynet op hårdt med en spids eyeliner. Så har du overblikket over, hvilke hår du skal fjerne, og hvor du ikke skal røre.

RET TIL
Når du har vokset under brynet og mellem øjnene, så ret til med en pincet. Husk at du til daglig fylder lidt ekstra farve og form i brynet med en brynskygge eller brynblyant, så pluk hellere få end for mange hår.

PLEJ HUDEN
Voks og pincetarbejde kan irritere huden. Rens forsigtigt og fugt med beroligende creme. Husk i øvrigt altid at ordne bryn 24 timer før du skal noget vigtigt - så er du sikker på, at rødmen har lagt sig.

Perfekt resultat med Veet Precision Wax & Care

Det kræver præcision at arbejde på små områder, og den lille tube er perfekt til at påføre præcis den mængde voks, du ønsker. Voksen er specielt udviklet til ansigtshår og med plejende Aftercare Cream i samme tube, er du sikret et smukt resultat.

  1. Sæt den pink ende af tuben i en skål kogende vand. Når den har stået et minut, er voksen klar til brug.

  2. Tryk forsigtigt en voksdråbe ud. Den skrå spids gør det nemt at fordele voksen på det ønskede område. Husk at gøre det i hårenes groretning.

  3. Læg den medfølgende stofstriml på og gnid i groretningen, så voksen får fat i alle de små hår.

  4. Hold huden stramt ud med den ene hånd og hiv strimlen af i et hurtigt tag. Riv altid på langs tilbage over strimlen - ikke ud eller opad.

  5. Smør et lag fugtende og lindrende Aftercare Cream med aloe vera på området, og nyd det smukke resultat.

Hurtig hjælp med Veet Face Suprem' Essence Wax Strips

Smalle strips er nemme og hurtige at arbejde med, og voksen med essentielle olier er særlig velegnet til ansigtets følsomme hud. Du kan endda fjerne hår helt ned på 1,5 mm.

  1. Sørg for at arbejde på ren, tør hud for at få det bedste resultat.

  2. Gnid en voksstrip varm mellem hænderne i fem sekunder. Træk dem så forsigtigt fra hinanden, og du er klar.

  3. Placér en strip på hårene og gnid i hårenes groretning, så voksen får godt fat i hårene.

  4. Spænd huden godt ud med en hånd, og riv så strippen af mod groretningen i et hurtigt ryk med den anden. Riv ikke opad, men langs med strippen for det bedste resultat.

  5. Fjern overskydende voks og fugt huden med den medfølgende Veet Perfect Finish vådserviet.