Markante øjenbryn som Cara Delevingne. Kenny anker brows guider til velformede bryn
© Wenn.com

Den ene fejl, bryneksperten vil have dig til at stoppe med

Manden bag Instagrams mest populære bryn peger på den fejl, flertallet begår i jagten på smukke bryn

En brynekspert er den sikre vej til smukke, velformede bryn. Specialisterne forstår nemlig at forme og farve brynene på en måde, som er svær at efterligne derhjemme. En af Danmarks mest populære bryneksperter er Kenny Anker, som star bag brynsalonenKenny Anker Brows, og et blik på deres Instagram-profilvidner om mange tilfredse kunder med misundelsesværdige bryn.

Vi har taget en snak med Kenny Anker, der har gjort os klogere på fremtidens bryntrends, den bedste brynpleje og fejlen, flertallet begår, som giver maskuline, grove bryn.

HVORDAN PLEJER MAN BEDST SINE ØJENBRYN?

M2 Beautés Eyezone conditioning care complex er mit go-to produkt for øjenbryn! Den indeholder Vitamin B5, hydrolyseret kollagen og soyaprotein, som er med til at beskytte øjenbrynhårets struktur, forbedrer fleksibiliteten og giver generelt et mere glansfuldt og sundt udtryk – og så kommer den med en praktisk påføringsbørste. Desuden synes jeg, at den gør ens øjenbrynsfarve mere holdbar, hvis man bruger den morgen og aften.”

HVAD ER DEN STØRSTE FEJL, SOM MANGE BEGÅR VED DERES BRYN?

“En stor fejltagelse, som mange gør ved deres øjenbryn, er at klippe dem til. Det er et quick-fix, der kun giver et midlertidigt resultat, og som på den lange bane, giver en grovere, stivere og tykkere hårstruktur. Det vil for mange kvinder give et meget maskulint resultat – hvilket ingen ladies burde have!”

HAR DU NOGLE GODE TIPS TIL AT HOLDE BRYNENE PÅ PLADS HELE DAGEN?

“Når jeg ved, at jeg skal være på farten en hel dag, er der intet, som overgår Clear brow gel fra Anastasia Beverly Hills. Brynene sidder pænt uden at se rodede eller viltre ud – selv efter en 12-timers arbejdsdag.”

HVILKE TRENDS FORUDSER DU VIL DOMINERE UDSEENDET PÅ VORES BRYN I FREMTIDEN?

“Skønhedsindustrien er begyndt at gå i en positiv retning, når vi taler om øjenbryn. Den er begyndt at forstå, at vi ikke vil have Kim Kardashian eller Cara Delevingnes øjenbryn, men i stedet vil have vores egne personlige øjenbryn, så de passer perfekt til vores ansigt og knoglestruktur. Det er en sag, som jeg har været fortaler for, lige siden jeg begyndte at interessere mig for bryn, og jeg er glad for, at vi endelig er på rette vej.”