Det bedste middel til at dække mørke rande

Dette nye skønhedshit både dækker og lysner de mørke øjenområder

Creme, neglelakker, parfume og læbefarve © Marc Jacobs Beauty & PR
1 / 8

Ansigtspleje til krævende hud, læbestift formet som farvekridt og den fineste parfume fra Prada. Der er som altid en masse spændende nyheder på hylderne, og skønhedsredaktøren har haft travlt med at teste sig frem til de bedste.

Banana lowlighter fra Rodial
2 / 8

Helt bananas

“Banana powder er et hit i skønhedens verden, fordi pudderets banangule farve er særlig god til at dække de mørke rande. Nu har Rodial begået en lille genistreg ved at kombinere den gule undertone med en let concealer og tilsat en smule shine, som gør, at den både dækker og lysner de mørke øjenområder. Banana lowlighter er allerede fast inventar i min taske til trætte dage, der kræver opfriskende hjælp på farten.”

Banana lowlighter, Rodial 350 kr.

Cool gel cream fra La Mer
3 / 8

Let Pleje

“Vil du have alle de fugtende fordele fra en fed creme uden fornemmelsen af tung pleje på huden, er du og La Mers nye plejende påfund et perfekt match. Cool gel cream er, som navnet afslører, en fugtende gel, der straks absorberes og efterlader huden med en kølende fornemmelse. Perfekt på varm sommerhud.”

Moisturizing cool gel cream, La Mer 30 ml 1.185 kr.

Parfume fra Prada
4 / 8

Søde Noter

“Lyserødt og blomster er en vindende kombination, hvis du spørger mig – og Prada, hvis friske blomsterduft La femme prada l’eau byder på den fineste, lyserøde flakon. Duften består af grøn mandarinolie og grønne frangipani-blomster, og jeg spår, at vi er mange, der kommer til at dufte af den søde parfume.”

La femme prada l’eau, Prada 100 ml 915 kr.

Læbefarve fra Marc Jacobs Beauty
5 / 8

Farvekridt

“I hverdagen – og i weekenden for den sags skyld – har jeg næsten aldrig tid til at gøre lidt mere ud af mig selv ved for eksempel at lægge en pæn læbestift, før jeg forvildet styrter ud ad døren. Derfor er jeg meget begejstret for Marc Jacobs’ cremede Le marc liquid lip crayon, der er formet som et oliekridt, hvilket gør det meget lettere og hurtigere at give læberne farver, der sikrer komplimenter i løbet af dagen.”

Le marc liquid lip crayon, Marc Jacobs Beauty 163 kr.

Ansigtsrens, toner og hydrator fra Aésop
6 / 8

Serietid

“Hvis din hage og pande fedter, samtidig med at dine kinder ser knastørre ud, er du ligesom jeg formentlig indehaver af hudtypen kombineret hud. Og den er netop i fokus med Aésops nye plejeserie In two minds. Serien hjælper den ustabile hudtype i balance, blandt andet med en mild rens med salicylsyre, der mindsker forekomsten af urenheder uden at udtørre, og en toner med niacinamid, som føles dejligt beroligende på huden.”

In two minds facial cleanser 220 kr., In two minds facial toner 240 kr. og In two minds facial hydrator 390 kr. Alt fra Aésop.

Ansigtsrens fra Elizabeth Arden
7 / 8

Lækker let

“Mælkesyrebakterier og grønt og lyserødt ler er nogle af ingredienserne i Elizabeth Ardens nye rens, hvis cremede konsistens minder om luftig chokolademousse. Det lyder måske ikke som noget, man normalt ville smøre i hovedet, men tro mig, denne rens er ren forkælelse på tube. Påfør rensen i hele ansigtet, og lad den sidde i et minut, så leret kan få lov at fjerne overskydende sebum fra huden, før du renser af og kan nyde følelsen af en helt ren hud, der hverken mærkes tør eller strammende.”

Superstart probiotic cleanser, Elizabeth Arden 215 kr.

Neglelakker fra Chanel
8 / 8

Forårsfrisk

“Når Chanel annoncerer nye neglefarver, gælder det om at kigge med. I år byder det franske modehus på dyb blomme, denimblå og en transparent neonpink, som jeg helt sikkert skal have på til sommer. I den nye kollektion, Coco Rouge, finder du også en gel coat, hvor et afsluttende lag får de indbydende farver til at holde lidt længere.”

Le vernis longue tenue i 624 bleu trompeur, 626 exquisite pink, 618 brun contraste og 596 rose neon pr. stk. 200 kr. og Le gel coat 210 kr. Alt fra Chanel (forhandles i Illum).