© Anna Stokland / Versace SS15

Detox dine vipper

Costumes bryn- og vippeeksperter guider dig til sunde og naturligt fyldige vipper til trods for vinterens slid

Alle elsker lange, fyldige og velplejede vipper, men vinterkulden, mascara og brug af vippebukker gør dine vipper tørre, kedelige og tynde. Hvis du gerne vil have smukke vipper, så er det vigtigt, at du plejer dem helt rigtigt og skåner dem mest muligt. Hop med på detoxvognen og få lækre vipper med disse enkle tips.

BRUG EN PLEJENDE BALSAM
Brug en balsam til vipperne som en del af din daglige rutine. Det er især vigtigt her om vinteren, hvor kulden udtørrer dine vipper og lettere får dem til at knække. Talikas Lipocils expert er en plejende balsam, der er sammensat udelukkende af økologiske produkter. Produktet plejer og fremhæver din narturlige farve og kurve på dine vipper, og så forlænger den dine vipper markant på kun 28 dage. Lipocils expert fra Talika kan bruges alene eller under din mascara.

TAG EN KOLD TYRKER
Hvis du vil skåne dine vipper mest muligt bør du tage en kold tyrker fra mascaraen i et stykke tid. Hvis du ikke er klar til dette, kan du bruge en variant, som plejer dine vipper, mens den også giver farve og fylde. Lashfoods Conditioning drama mascara gør netop dette og virker samtidig som en balsam, der forvandler tørrede og skadede vipper til sunde og stærke.

HUSK DEN GODE RENSERUTINE
Hvis du bruger mascara, er det vigtigt, at du fjerner din makeup hver aften, så den ikke får vipperne til at knække af natten over. Kom makeupfjerner på en vatrondel, og pres den forsigtigt mod vipperne i 15-30 sekunder. På den måde opløser du mascaraen uden at skulle rive og slide i vipperne. Gentag, hvis nødvendigt, indtil alt mascara er væk. Biodermes Sensibio h2oer et ekstremt mildt renseprodukt, der er perfekt til at fjerne mascara, samtidigt med at den sarte hud omkring øjnene bliver beroliget.

BUEDE VIPPER DER HOLDER
En vippebukker giver dig sexede kurvede vipper, men den skader desværre også dine egne vipper og kan i værste tilfælde knække dem af. Hvis du ikke kan undvære din vippebukker, så få bukket dine vipper semi-permanent i stedet. Det holder i fire uger, og du slipper for at slide på dine vipper hver eneste dag. Curl my lashes-behandlingen fra BrowWow giver løft og bue til dine vipper, så du kan smide din vippebukker langt væk.

Sanne Pedersen og Trine Lee Hassing, der har skrevet denne artikel, er de to kvinder bag Danmarks første bryn-bar, BrowWow, der åbnede i februar 2014 i København. Læs mere om Sanne og Trine lige her.