© anna stokland

Disse 5 produkter virker, mens du sover

Der er en god grund til, at det hedder skønhedssøvn. Disse produkter kan hjælpe dig med at vågne op med den hud, du drømmer om.

Din nattesøvn spiller en meget vigtig rolle for din huds evne til at genopbygge og reparere sig selv. Her er 5 produkter, der giver din hud et ekstra boost om natten, så du kan vågne med en endnu smukkere glød. Sov godt.

Skønhedsredaktørens favorit: LANEIGE Cica sleeping mask

En overnight-maske, der er særligt velegnet til dig, der døjer med en sensitiv hud med irritation eller udbrud. Hudens barriere og fugtniveau styrkes, og med jævnlig brug vil du over tid kunne fornemme, at din hud er mindre sensitiv og mere i balance.

Kult-produktet: ODACITÉ Le blue balm

Den blå balm er blevet kult, og lidt af et multi-produkt til huden. Den både beroliger, nærer og blødgører – uanset om du bruger den sporadisk eller som en regenerende natmaske når din hud har brug for ekstra pleje. Den blå farve kommer fra azulene, der findes i blå kamille. Og det er præcis, hvad balmen er; en beroligende kop kamillete til huden.

Det ultimative luksuskøb : NOBLE PANACEA The Exceptional Chronobiology Sleep Mask

Natmasken, der lader dig vågne op med følelsen af, at du netop har sovet dig til en facial. Her møder science i den grad hudpleje. Gennem natten arbejder cremen på din hud med at detoxe, reparere og nære i forskellige stadier i synergi med din søvnrytme. Du vil vågne med en sund glød og en hud, der føles mere glat, gennemfugtet og plump.

Bedst til linjer og tekstur: DR. DENNIS GROSS Overnight texture renewal peel

Prøv disse pads, hvis du gerne vil have en mere jævn tekstur og mindske de fine linjer. Kombinationen af retinol og ferulic syre er med til at speede op for hudens reparationsmekanisme uden at virke udtørrende eller skabe ubalance. Brug dem som en kurforløb et par gange om ugen.

Til den meget tørre hud: KIEHL'S Ultra facial overnight rehydrating mask

Med 10.5% af super-fugtgiveren squalane er dette en maske til den tørre hud. Din hud mister en hel del mere fugt om natten, og derfor er det vigtigt, at du giver den nok fugt, hvis den sunde balance skal opretholdes og hudbarrieren ikke tage skade. En virkelig god maske – også til prisen! Og så kan du også bruge den som et quick-fix inden en aften i byen.