Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Neglelak © Chanel

Disse farver skal du have på neglene i 2021

Særligt én farve overrasker i blandt årets mest populære neglelakker.

Hjælp forårs- og sommerstemningen på vej med negle malet i sæsonens fineste farver. I år ser vi alt fra pink til orange, afdæmpet brun og varm metal, som har fået et overraskende comeback denne sommer. Efter at have været ude i et par år, ser kobber og guld nu ud til at komme tilbage, efter blandt andre Chanel har inkluderet skinnende metaler i deres seneste negleak-lancering.

Her er derfor neglelakker for enhver smag blandt de nye lanceringer, uanset om du er til iøjnefaldende farver eller diskrete klassikere. Nedenfor lister vi de farver, vi tror på i år.

neglelak
1 / 5

Brun neglelak

De brune negle tager endnu en sejrsrunde i år, da de ligesom de to foregående sæsoner er en populær genganger på neglene. Gå gerne efter en lys latte-farvet lak, som ser ud til at blive den mest populære brune farve i år.

DIOR
Dior vernis i dune
205 kr. Kan købes her.

NEGLELAK
2 / 5

Orange neglelak

Det optimistiske og opsigtsvækkende farve går igen i samtlige neglelak-kollektioner fra Dior til Chanel, og som her set hos Cnd, der også er med på den friske farve med nuancen popsicle picnic.

CND
Long wear polish i popsicle picnic
125 kr. Forhandles fra maj i Magasin og Matas.

neglelak chanel
3 / 5

Metalfarvet neglelak

Hvor én trend dikterer opsigtsvækkende klare nuancer, ser vi også en anden, som peger mod sexet metal i varm kobber eller guld. Det er den perfekte farve til solbrun hud, og vi glæder os derfor ved gensynet med de metalfarvede negle.

Chanel
Le vernis i chaïne d’or
220 kr. Kan købes her.

Neglelak essie
4 / 5

Babyblå neglelak

Er du til søde pasteller, bør du male neglene med baby-lyseblå-lak, som blandt andet er en del af Essies nye limited edition-kollektion.

Essie
Limited edition nail lacquer i pic nic of time
100 kr. Forhandles hos Matas.

Neglelak
5 / 5

Pink neglelak

Pink negle om sommeren er et sikkert hit, og i år er ingen undtagelse. Det er en eviggyldig klassiker, som især gør sig flot til sommerbrune tæer i sandaler. Vores favorit er fra Nailberrys nye kollektion Festival of colours.

NAILBERRY
L'Oxygéné i sacred lotus
165 kr. Forhandles hos Brandsofbeauty.dk .