© Wenn.com

Emma Watson afslører sine faste skønhedsrutiner

Bæredygtig lipgloss, afblegning og et dagligt karbad. Skuespillerinden deler ud af sine daglige rutiner

Emma Watson er en kvinde med værdierne i orden. Først og fremmest kæmper hun for ligestilling, og dernæst er hun optaget af bæredygtighed – både hvad angårgarderobe og skønhedsprodukter.

Sidstnævnte afslørede Watson i et interview med Into The Gloss, hvor skuespillerinden blandt andet kom ind på sine produkter og mærkværdige baderutine. Du kan læse hele artiklen på Intothegloss.com, mens vi har samlet nogle af de mest interessante pointer, tips og tricks herunder.

Emma Watsons skønhedsrutine

Skuespillerinden har en forkærlighed for økologi og bæredygtighed, og sværger til favoritbutikken Content, som udelukkende sælger økologiske produkter.

Emma Watson elsker det naturlige look, hvor makeuppen ikke dækker huden helt, men derimod fremhæver de ting, der karakteriserer hendes hud. For et eksempel har Watson lært at elske sine fregner, som hun ikke længere dækker med makeup. Det gør hun ikke blot for sin egen skyld, men også for at sætte et godt eksempel for yngre piger, som er kede af deres fregner:

“Da vi filmede Skønheden og Udyret insisterede jeg på at beholde mine fregner til rollen som Belle. Der er så mange unge piger, som går igennem puberteten og virkelig hader at have fregner. Så jeg følte, at jeg blev nødt til at sige, at jeg selv har dem, og synes, at en naturlig hud er smuk.”

Yndlingsproduktet fra The Body Shop

Emma Watson bruger makeup til daglig, og hun elsker røde læber og blussende kinder, som hun får ved hjælp fraLip and cheek stain fra The Body Shop i farven Red pomegranate. The Body Shop er kendt for deres bæredygtige produkter, samt et fokus på miljø, klima og dyrevelfærd – og så koster Emma Watsons go-to-produkt altså under 100 kroner.

Daglige karbade

Når det kommer til selvforkælelse i hverdagen er filmstjernens favorit at tage karbade – hver evig eneste dag.

“Jeg tager et karbad hver evig eneste dag i mit liv. Og hvis jeg kan tage to eller tre, så er det fantastisk. Der kan ikke ske noget dårligt, når man er i karbad, så derfor finder jeg altid tid til det.”

Derudover afbleger Watson sine dun på overlæben, hvilket hun har gjort i 18 år. Mange kvinder afbleger hår i ansigtet, men de færreste taler åbent om det – og det er endnu en sag, som skuespillerinden slår et slag for:

“I Instagram-æraen er det så nemt at redigere sit liv, så det fremstår perfekt. Jeg afbleger min overlæbe og plukker mine øjenbryn, og det får du aldrig at se, selvom det er en del af min rutine. Der er stadig så meget skam forbundet med de ting, som vi gør, når vi har et håndklæde svøbt om hovedet. Det er vigtigt for mig ikke at redigere de ting ud.”

Naturlig olie

Emma Watson er ikke bange for at tale åbent om sine mest intime skønhedsrutiner, som desuden består af et storforbrug af den naturlige olie Fur Oil, der er med til at forebygge og blødgøre indgroede hår under armene, på benene og herimellem:

“Jeg bruger det alle steder – i spidserne af mit hår, på mine øjenbryn og kønshår. Det er et fantastisk produkt, som man kan bruge til alt.”

Emma Watson er ikke bange for at tale højt om ellers tabuiserede skønhedsrutiner, og hendes åbne, afslappede, og miljøbevidste tilgang til skønhed er helt sikkert værd at stræbe efter.

ALT DET, DU IKKE MÅ GÅ GLIP AF