Endelig kan du få frisørernes mirakelshampoo

Skønhedsredaktøren anbefaler de bedste beautynyheder denne måned, som blandt andet inkluderer en populær hårkur

Septembers skønne nyheder
1 / 8

Septembers skønne nyheder

Sagnomspunden duft, professionelle produkter til din makeuppung og effektiv hårpleje, der gang på gang fremhæves som frisøernes favorit. Der er som altid spændende nyheder på hylderne, og skønhedsredaktør, Marie Alkestrup, har haft travlt med at teste og finde frem til de bedste.

En ny historie
2 / 8

En ny historie

“Jeg elsker & Other Stories’ skønhedsunivers, fordi det byder på virkelig god og prisvenlig makeup. Nu udvides sortimentet med hårprodukter udviklet i samarbejde med den L.A-baserede hårstylist Kylee Heath, hvis klientel består af nogle af Hollywoods største stjerner. Heath har selv testet hvert eneste hårprodukt, der er inddelt i kategorierne Restore, Universal og Fullness med produkter som dry shampoo, hair serum og thickening cream.”

Universal dry shampoo 75 kr. // Fullness thickening cream 125 kr. // Restore hair serum 135 kr. Alle fra & Other Stories.

Rejselysten parfume
3 / 8

Rejselysten parfume

“Chanels nye duftkollektion tager dig med på en magisk togrejse inspireret af grundlægger Gabrielle Chanels tre foretrukne rejsedestinationer. I parfumerne har huset forsøgt at indfange fornemmelsen af den lette brise, der rammer dig, når vinduet rulles ned, og resultatet er en let duft, som gradvist udvikler sig på huden. Parfumen er i tre ens flakoner med navne som Paris-Deauville – den rejse, en ung Coco Chanel tog på i 1913, hvor hun åbnede den første Chanel-butik i byen Deauville.”

Paris-deauville, Paris-biarritz og Parisvenise pr. stk. 895 kr. Alle fra Chanel. (forhandles i Illum og Magasin)

Ombejlet hårkur
4 / 8

Ombejlet hårkur

“Jeg har hørt så mange fremhæve frisørbehandlingen Olaplex som årsagen til deres smukke hår, og nu fås produkterne endelig til hjemmebrug i form af shampoo og balsam. Jeg glæder mig meget til at se effekten af svovlbindingerne, der styrker hvert enkelt hårstrå og gør dit farvede eller tørre hår sundere og mere glansfuldt.”

No. 4 bond maintenance shampoo, Olaplex hos Nicehair.dk 229 kr.// No. 5 bond maintenance conditioner, Olaplex hos Nicehair.dk 229 kr.

Backstage beauty
5 / 8

Backstage beauty

“Tænk, hvis du havde en makeupartist ved hånden, hver gang du skulle ud. Ja tak. Med Diors nye makeuplinje får du godt nok ikke Diors makeupartist og kreative direktør for makeup, Peter Philips, med hjem, men du får de professionelle produkter, han altid bruger backstage før et Dior-show, og de er heldigvis så enkle at gå til, at alle kan bruge dem.”

Backstage fluid foundation face & body, Dior hos Magasin.dk 295 kr. // Light coverage fluid foundation brush, Dior hos Matas.dk 260 kr.

DRAGENDE HUDPLEJE
6 / 8

DRAGENDE HUDPLEJE

“Nu udvider Rodial sin populære serie Dragon’s blood med en rens og en mist. Rensen efterlader en beskyttende og antiinflammatorisk film på din hud og styrkes med af par pift af den b-vitaminholdige mist.”

Dragon’s blood cleansing water, Rodial hos Matas.dk325 kr. // Dragon’s blood essence mist, Rodial hos Matas.dk 395 kr.

Skønt tillæg
7 / 8

Skønt tillæg

“Når det gælder Mutis produkter, er jeg altid lige dele begejstret for virkningen og for den pæne emballage. Det gælder også for mærkets to nye serummer, der er lavet til at supplere enhver hudplejerutine – uanset hvilke produkter du ellers bruger. Med Calm down serum add og Vitamin c serum add får din hud enten endnu mere fugt eller en mere ensartet hudoverflade ved hjælp af antioxidanter.”

Vitamin c serum add, Muti 675 kr.

Længere vipper
8 / 8

Længere vipper

“Ligesom mange andre kvinder går jeg også og sukker efter endnu længere vipper, men hormonelle forandringer eller strid makeupfjerner kan desværre sætte en stopper for bambi-drømmene. Derfor glæder jeg mig over danske Hair Lusts nye vippeserum, der giver stærkere vipper med hjælp fra en blanding af blandt andet biotin, hyaluronsyre og zink.”

Eyelash enhancing serum, Hair Lust449 kr.

Mere om Skønhed? Få Costumes nyhedsbrev