Få makeupartistens vintertips

Marie Thomsen er en af modebranchens mest eftertragtede makeupartister. Læs, hvordan hun selv holder huden smuk i vinterperioden

© costume.dk
1 / 9
Om morgenen skal det være nemt
2 / 9

Om morgenen skal det være nemt

... og hurtigt for mig at blive klar til at gå ud i verden, så jeg renser min hud med Rudolph Care Cleansing milk i badet og fugter derefter mit ansigt med A-Derma Exomega face and body cream. Oven på cremen bruger jeg en nærende ansigtsolie fra Suki.

Acai cleansing milk, Rudolph Care 295 kr.

Exomega creme, A-derma hos Webapoteket.dk 140 kr.

Pure moisture facial nourishing bestseller, Suki hos Pureshop.dk 269 kr.

Inden jeg går i seng
3 / 9

Inden jeg går i seng

... renser jeg mit ansigt med lunkent vand og en svamp, der har en mild eksfolierende effekt. Så bliver min hud helt ren og klar til fugt.

Konjac puff sponge, The Konjac Sponge Company 69 kr.

Hvis du har meget tør hud
4 / 9

Hvis du har meget tør hud

... så bland lidt mandelolie fra Urtegården i din bodylotion. Det tilfører din hud ekstra fugt, så den kan klare sig i kulden. Desuden overlever jeg vinteren ved at spise oliekapsler med omega 3, 6 og 9 som supplement. De styrker og fugter huden indefra og er ikke kun gode for huden, men også for led, humør og koncentration.

Mine tre musthaves til hverdag er
5 / 9

Mine tre musthaves til hverdag er

... Face & body foundation fra Mac, som er en let dækkende foundation, en cremeblush til at give ansigtet glød og friskhed samt en god læbepomade, så læberne ser velplejede og indbydende ud. Du kan også duppe lidt af den på kindbenene som en let highlighter og på brynene, så de ikke ser matte og kedelige ud.

Face & body foundation, Mac hos Magasin.dk 225 kr.

Cremeblend blush, Mac hos Magasin.dk 195 kr.

Lip balm, Tromborg hos Magasin.dk 125 kr.

Mine negle bliver pyntet
6 / 9

Mine negle bliver pyntet

... med lyse, sarte nuancer til hverdag og mørkere toner som blomme og duegrå, når det skal være lidt mere festligt. Jeg er generelt til sunde, velplejede negle, så jeg elsker Kure Bazaars og Essies neutrale farver.

Nail polish i cashmere bathrobe, Essie hos Matas.dk 100 kr.

Nail polish i corso 22, Kure Bazaar hos Greenskin.dk 125 kr.

Når jeg er på job
7 / 9

Når jeg er på job

... kan jeg ikke lave en smuk makeup uden mine værktøjer. Jeg sværger til pensler fra Mac. Og husk: mindre er mere, så brug makeup som et redskab til at få den smukkeste version af dig selv frem og ikke til at gemme dig bagved. Lad være med at overgøre det, medmindre du laver et statement med din makeup.

Foundation brush 190, Mac hos Magasin.dk 310 kr.

Duo fibre brush 187, Mac hos Magasin.dk 370 kr.

Min yndlingsduft
8 / 9

Min yndlingsduft

... har de seneste år været Untitled fra Maison Martin Margiela. Den dufter friskt og krydret på samme tid, så den passer godt hele året rundt. Jeg er ret nysgerrig efter at prøve en af Escentric Molecules-duftene, så sådan en vil jeg ønske mig.

Untitled eau de parfum, Maison Martin Margiela hos Matas.dk 725 kr. for 50 ml.

Jeg holder mit hår sundt
9 / 9

Jeg holder mit hår sundt

... ved at vaske det cirka en gang om ugen, da det udtørrer både hår og hovedbund at vaske håret ofte - specielt om vinteren. Mit hår er desuden pænere, når det er lidt undone. Jeg bruger shampoo og balsam fra Less is More og en kur fra Redken i mine spidser og længder for ekstra pleje.

Mallowsmooth shampoo, Less is more hos Barnholdts.com 190 kr.

Mere om Skønhed? Få Costumes nyhedsbrev