gratis og naturligt ansigtløft
© Anna Stokland

Få et gratis – og helt naturligt – ansigtsløft

Drømmer du om en mere spændstig og glat hud? Nu kan du få den smukkeste glød – og du behøver ikke engang stige ud af sengen først

Det er helt uundgåeligt, at vi bliver ældre, og vores hud vil med tiden miste sin elasticitet og ungdommelige glød – og det er der ikke noget galt i.

Men for nogle kan de små aldringstegn føles altoverskyggende, og tanker om botox og fillers fylder måske mere og mere, som tiden går. Før du betaler dyre domme på behandlinger, cremer og dermaroller, bør du overveje en anden løsning: træning for dit ansigt.

Gary Sikorski, en amerikansk, certificeret ansigtstræner, står bag konceptet, som vil få dig til at se yngre ud, hvis altså udført korrekt. De første otte uger af træningsforløbet skal du, ifølge Sikorski, træne ansigtet hver eneste dag, og herefter hver anden dag i de resterende tolv uger.

Det er en lang og sej kamp, men processen er desværre ikke anderledes end hvis det var din krop, som du ønskede at stramme op. Heldigvis kan du lave øvelsen mens du ligger i sengen eller på sofaen. Og så husk, at alt godt kommer til den, der venter.

På billedet herunder ses det tydelige resultat fra en af Gary Sikorskis kunder.

Sådan får du et gratis og naturligt ansigtsløft

Denne øvelse er med til at opstramme hele ansigtet, da den fokuserer på de tre største muskelgrupper samtidigt. Øvelsen er nemmest at lave, hvis du ligger ned.

  1. Form et langt “O” med din mund. Fold både din over- og underlæbe over dine tænder.

  2. Smil med hjørnerne af din mund, så dine muskler i kinderne bliver trukket stramt op.

  3. Placér dine håndflader på dine kinder, så dine lillefingre rammer det ydre hjørne af dine øjne. Pres dine fingre ned på dine tindinger. Træk så dine fingre op og bagud, så dine øjnes hjørner bliver strukket op og bagud.

  4. Luk dine øjne. Skub din hage fremad, væk fra dit ansigt. Fornem presset ved hjørnerne ved øjnene, og mærk, hvordan dine kinder og hovedbund strammes.

  5. Hold dette stræk i tyve sekunder, og slap af. Gentag øvelsen tre gange.