© costume.dk

Fortjener du også luksuriøs olie?

Costume og L'Oréal Paris søger 200 læsere, som vil prøve den nye luksuriøse ansigtsolie, Nutri Gold Extraordinary Oil

Det kan være en udfordring at holde huden smuk, fugtet og veltilpas, når årstiderne skifter. I vores nordiske klima med store sæsonudsving, udsættes huden for påvirkninger, som kan føre til, at den bliver tør og mister sin glød. Et lag olie under dagcremen eller alene som natpleje tilfører huden fugt, næring og en god glød.

Du kan få mulighed for at prøve olie-tricket af derhjemme, når Costume og L'Oréal søger 200 læsere, der har lyst til at teste den nye Nutri Gold Extraordinary Oil.

Nutri Gold Extraordinary Oil er en luksuriøs blanding af otte essentielle olier fra blandt andet abrikoskerner, hyben og jojoba samt æteriske olier fra rose, appelsin og lavendel. Olierne nærer og fugter i første omgang huden, så den føles veltilpas igen, ligesom den genvinder sin strålende natural glød.

Ansigtsolien absorberes let, gør huden fløjlsblød og føles behagelig. Du kan bruge olien både morgen og aften - alene eller før din ansigtscreme. Om morgenen: Påfør 3 dråber på rengjort hud med lette strøg over ansigtet for at fremhæve hudens naturlige glød. Om aftenen: Und dig selv en sanseoplevelse. Påfør en rigelig mængde af den lækkert velduftende, letabsorberende olie for at tilføre intens næring i løbet af natten.

Sådan bliver olien din

Har du lyst til at prøve den nye olie, så skynd dig at skrive en mail til nutrigold@costume.dk med fulde navn, adresse og alder. Det er først til mølle-princippet og der er olie til de første 200 - alle får direkte svar på mail, om de er med eller ej.

Det koster dig ikke noget at deltage. Du skal være mellem 25-40 år, og det eneste, du skal gøre er at bruge olien hver dag i tre uger, og så udfylde spørgeskemaet (som du modtager sammen med olien), når du er færdig. Her skal du fortæller os om, hvordan du oplevede olien, og hvad den gjorde ved din hud.

God fornøjelse - vi glæder os til at høre, hvad du synes.