Guide: Hvilken negleform passer til dig?

Er du mest til ovale eller kisteformede negle? Eller måske har du aldrig tænkt over dine negles form? Find den, der passer bedst til dig, her

© Jennifer Chalet
1 / 8

De fleste har en idé om, hvorvidt de foretrækker korte eller lange negle.

Og mange har også en mening om, hvilke neglelaksfarver, der er flottest, mest fashionable – eller praktiske, fordi de kan sprayes på.

Det er derimod de færreste, der endnu har bestemt sig for, hvilken negleform, de foretrækker. Skal de være klassisk ovale, firkantede eller måske kisteformede?

Vi giver dig her syv forskellige negleformer, så du kan finde den version, der passer bedst til dig.

Firkant © Jennifer Chalet
2 / 8

Firkant

En klassisk firkant uden bløde kanter vil fungere godt til dig, som ikke er til bløde former. Og så fungerer den firkantede form godt, hvis du har korte negle.

Rund © Jennifer Chalet
3 / 8

Rund

Den funde form hører til blandt de mest populære, da den forlænger fingrene, og får dine hænder til at fremstå slankere. Gå efter denne form, hvis du føler, dine fingre er for korte eller tykke.

Blød firkant © Jennifer Chalet
4 / 8

Blød firkant

Den bløde firkant er også kaldet squoval, da ordet er sammensat af "square", altså firkant, og "oval". Som det lyder af navnet, er her tale om en firkant med bløde kanter, der kan være et fint kompromis, hvis du ikke kan vælge mellem de to typer.

Mandel © Jennifer Chalet
5 / 8

Mandel

Mandelformen er et populært blandt kendte på den røde løber, og minder til forveksling om en oval. Men mandel-versionen adskiller sig ved at være mere spids for enden og bred ved negleroden.

Oval © Jennifer Chalet
6 / 8

Oval

Den ovale negl minder om mandelformen, men i denne model er spidserne blødere. Det gælder for både oval- og mandelform, at de kun fungerer på længere negle – endnu en grund til at stoppe med at bide negle.

Stilet © Jennifer Chalet
7 / 8

Stilet

En variation over mandelformen, der ender i en mere skarp spids. Stiletformen kan ikke opnås med naturlige negle, da de ikke er stærke nok til at holde formen.

Kiste © Jennifer Chalet
8 / 8

Kiste

Denne form er en stiletnegl, hvor den skarpe spids er skåret af, så neglen er firkantet for enden. Kisteneglen er et oplagt valg, hvis du vil prøve noget nyt, og det er muligt at få formen med naturlige negle, selvom den vil holde langt bedre med falske.

GÅ IKKE GLIP AF NOGET!

Mere om Skønhed? Få Costumes nyhedsbrev