2019's største hårtrend er overraskende prisvenlig

Den nye trend er ideel til alle, der gerne vil afprøve en feminin frisure, som er let at sætte

nem frisure med sløjfebånd
© Anna Stokland/ John Galliano SS19

Butikkerne bugner af glimtende hårklemmer og perlebesatte spænder, for aldrig har accessories til håret været så populære som i år.

Nu er det tid til at pynte håret med endnu en ny accesory, som heldigvis både er overkommelig i prisen og så let at sætte, at alle kan være med på tendensen.

Ved fremvisningen af den nye sæsons, forår/sommer 2019, kollektioner stadfæstede modehuse som Chanel og John Galliano, at håret skal sættes med bånd og sløjfer i år.

Ved John Gallianos seneste show var flere af modellernes hår sat med en fin sløjfe i enten sort eller hvid.

Ved John Gallianos seneste show var flere af modellernes hår sat med en fin sløjfe i enten sort eller hvid.

© Anna Stokland / John Galliano SS19

Du kan både sætte hele dit hår med et silkebånd, eller blot lave en lille hestehale eller fletning, som du fastgør med et blødt bånd i velour.

De feminine bånd kommer i alverdens farver og mønstre, og koster i omegnen af 18 kroner hos din lokale stofforhandler.

Du kan finde meget mere inspiration til, hvordan dit hår skal se ud i 2019 her.

[Sort velourbånd, Stofkiosken 18,50 kr. for 25 centimeter](https://www.stofkiosken.dk/116-173505-080_velourband-elastisk-7.html {"target":"_blank","rel":"nofollow"}) / [Lilla velourbånd, Stof og Stil 20 kr. for 3 meter](https://www.stofogstil.dk/sytilbehoer/baand/velourbaand-7mm-stoevet-lilla-3m {"target":"_blank"})

[Sort velourbånd, Stofkiosken 18,50 kr. for 25 centimeter](https://www.stofkiosken.dk/116-173505-080\_velourband-elastisk-7.html {"target":"_blank","rel":"nofollow"}) / [Lilla velourbånd, Stof og Stil 20 kr. for 3 meter](https://www.stofogstil.dk/sytilbehoer/baand/velourbaand-7mm-stoevet-lilla-3m {"target":"_blank"})