Fejlen, der ødelægger dit tynde hår
© Wenn.com

3 fejl, du sikkert laver, hvis du har tyndt hår

Tyndt hår kan desværre byde på en del udfordringer – og vi har samlet de tre fejl, du sikkert begår, der oftest ødelægger dit fine, skandinaviske hår

Hvis du har tyndt hår, kender du helt sikkert til følelsen af at mangle det ekstra pift, som alle piger med tykt hår tager for givet.

Der findes ikke kun én måde at behandle alle slags hårtyper på, og de tips og tricks din veninde sværger til, vil ikke altid give de samme resultater på dine fine lokker – faktisk er det en stor fejltagelse at tro dette.

Vi har samlet de tre største fejl, du måske begår, der ødelægger dit tynde hår.

1. For meget produkt

En stor fejl du kan begå, hvis du har tyndt hår, er at bruge for meget produkt. Ved anvendelse af produkter i håret, bør du starte med at halvere den anbefalede mængde. Det er altid lettere at tilføje mere, hvis du har brug for det, men at bruge for meget, tynger hele håret nedad.

Denne fejl gælder ikke kun for stylingprodukter, men også for hårpleje. Med tyndt hår bør du enten springe balsam helt over eller nøjes med at bruge en lille smule i enderne. Ved at bruge balsam oppe ved dine rødder tilføjes der vægt, og det får håret til at se fladt ud.

Hvis du vælger at bruge en rodløfter eller volumizer, er en lille mængde mere end rigeligt.

2. Forkert styling teknik

En anden synder at huske på er din føntørringsteknik – den kan nemlig ødelægge alt, du lige har kreeret. En rundbørste til at børste dine rødder væk fra dit hoved er essentielt, og vil give dig et ekstra løft.

Hvis ikke du bruger de rigtige værktøjer til at løfte håret med, vil dit hår se fladt ud.

3. Forkert frisure

Sidst men ikke mindst kan den forkerte frisure faktisk være skyld i, at dit hår ser tyndt og slidt ud. Tyndt hår bør holdes i skulderlængde eller kortere – og gerne med lidt lagdeling for at opretholde både 'bounce' og facon. For langt hår ser hurtigt tyndt og slidt ud i spidserne, og for mange lag kan få dit hår til at se trævlet ud.