4 geniale fund til tørt hår

I det nye nummer af Costume 175 finder du en ekstra stor hårguide til forskellige hårtyper. Vi lader dig smugkigge på guiden her

Fint og fladt, farvet og fyldigt, tørt og tyndt eller lidt af det hele? Uanset hvilken type hår, du har, fortjener dine lokker alt det bedste. Fra de bedste tips til de rette produkter.

I Costume nummer 175, der er på gaden frem til 6. november, får du seks siders hårguide fyldt med tips, tricks og produkter. Herunder giver vi dig fire af de otte produkter, som vi anbefaler til tørt og slidt hår.

Varmebeskyttelse

Luksus

De kloge mennesker hos Ghd har udviklet deres helt eget varmebeskyttende kompleks, der både fugter og giver dit hår glans, når det kommer i kontakt med varme.

Heat protect spray, Ghd 199 kr.

Se budgetvarianten i magasinet.

Hårkur

Luksus

Både fint og kraftigt hår kan være skadet, og det har Kérastase forstået. Deres cremede og intenst nærende hårkur fås nemlig i flere udgaver, alt efter din hårtype.

Nutritive masquintense, Kérastase 315 kr.

Se budgetvarianten i magasinet.

Serum

Luksus

Serummet fra Sachajuan virker på flere planer: Den giver glans til mat hår, samler spaltede spidser og lægger et beskyttende lag, der forebygger flere skader.

Shine Serum, Sachajuan 150 kr.

Se budgetvarianten i magasinet.

Hårolie

Luksus

Den oprindelige hårolie, klassikeren, luksusudgaven. Kær hårolie har mange navne, og det har den, fordi den ganske enkelt er en af de bedste på markedet – overhovedet.

Treatment, Moroccanoil 329 kr.

Se budgetvarianten i magasinet.

Tilbud til dig

Har dit hår brug for intens pleje og ekstra meget fugt? Så kan Kevin Murphys Hydrate-me shampoo og balsam være den rette løsning for dig.

Lige nu kan du få Kevin Murphy shampoo og balsam med 5 numre af Costume for kun 179 kroner + porto. Du sparer 527 kroner! Klik her, og se mere.