hårfarver
© Anna Stokland

4 overraskende hårfarver vil dominere 2019

Det nye år byder på fantasifuld hårmode. Tør du tage springet næste gang, du sætter dig i frisørstolen?

Trænger du til at prøve noget nyt næste gang, du sætter dig i frisørstolen? Der er masser af inspiration at hente blandt årets tendenser, da 2019 tegner til at blive et spændende hår-år.

Her har vi samlet fire usædvanlige nuancer, som vi kommer til at se meget mere til.

Koral

Lyserød har længe været et populært valg, når håret skulle have en ny og spændende nuance. Men nu ser det ud til, at den lyserøde farve må vige pladsen for koral inspireret af nuancen living coral, der er kåret som 2019's farve af Pantone Color Institute.

Mørke rødder

2019 er året, hvor du skal bære dine mørke udvoksninger med stolthed, da de er centrum for tendensen dirty blonde. Derfor opsøger flere frisøren for at få lavet mørke rødder i deres blonde hår – og ikke for at dække dem. Trenden giver et cool look og kræver færre besøg hos frisøren, da farven ikke skal vedligeholdes lige så hyppigt som en blond helfarve.

Kobberstriber

Hvis du er brunette, kan du give spil til den mørke farve med metalliske kobbertoner. Det giver et varmt skær til håret og et mere spændende udtryk. Dog skal de lægges som tynde og ikke brede striber, hvis du vil undgå et look a la 90’ernes berygtede baconstriber.

Sneblond

Den iskolde blonde farve har længe været et hit, men nu ser farven ud til at blive mere ekstrem, da den nu laves med baby blå nuancer. Farven, der på engelsk kaldes for snow bunny blonde, er en ekstremt kølig nuance, som helt sikkert vil blive bemærket i gadebilledet.