8 flotte frisurer til langt hår

Drop de løse lokker, knolden og den simple hestehale. Hent i stedet inspiration direkte fra catwalken til sommerens fineste frisurer

Guide: Frisurer og hårinspiration direkte fra catwalken © Anna Stokland / Michael Kors SS16 / Dior AW16 / Dries Van Noten SS16
1 / 9

Langt hår går aldrig af mode, og derfor har vi fundet fine look fra catwalken, der vil gøre det endnu sjovere at have lange lokker. Nedenfor kan du både se helt simple håropsætninger og mere avancerede frisurer.

Kig med her, og få inspiration til dit lange hår.

Guide: Frisurer til langt hår, Dolce & Gabbana SS16, hårpynt © Anna Stokland / Dolce & Gabbana SS16
2 / 9

Hårpynt

Nu skal du frem med hårpynten, som ikke kun er klædeligt, men som også er praktisk, hvis du gerne vil have håret væk fra ansigtet i sommervarmen. Find nogle farvestrålende tørklæder og hårbøjler som hos Dolce&Gabbana, der vil matche resten af din sommergarderobe.

Nadja Bender, hestehale, Balmain SS16 © Anna Stokland / Balmain SS16
3 / 9

Sleek hestehale

En klassisk hestehale behøver slet ikke være kedelig. Sæt dit hår op i en høj stram hestehale, og sno lidt af dit lange hår rundt om hestehalen. Sådan bliver hestehalen meget mere cool og interessant at se på.

Seje frisurer fra catwalken, Dries Van Noten SS16 © Anna Stokland / Dries Van Noten SS16
4 / 9

Rockabilly

Find din indre rockabilly frem ved at sætte det forreste af dit hår op som her hos Dries Van Noten. Lav en sideskilning, og sno dit hår ud til siden. Lav lidt volumen i toppen, og hold ellers resten af dit hår glat og løst.

Frederikke Sofie, sno dit hår, Altuzarra SS16 © Anna Stokland / Altuzarra SS16
5 / 9

Boheme

I stedet for at flette dit hår, kan du sno to hårtotter fra hver side og samle det til en lille hestehale. Det er en supernem frisure til dit lange hår, der ikke kræver meget tid, men som til gengæld ser virkelig fin ud.

Frisurer fra modeuge: hårknold, frikadelle, Dior AW16 © Anna Stokland / Dior AW16
6 / 9

Frikadelle

Hvem sagde, at de små frikadeller ikke kunne være stilfulde? Lav en sideskilning, og sørg for at holde håret helt glat, så du får et minimalistisk og cool look – og så undgår du at ligne en lille pige eller Leia fra Star Wars.

Kendall Jenner, afslappet frisure, Michael Kors SS16 © Anna Stokland / Michael Kors SS16
7 / 9

Halvt oppe, halvt nede

Prøv denne afslappede frisure med en bred sideskilning, som er halvt opsat og halvt løsthængende. Sæt noget af håret op bagpå – og lad resten hænge løst. Husk, at det ikke må se ud som om, at du har gjort for meget ud af frisuren - nøgleordene er casual og cool!

Romantisk græsk gudinde-frisure hos Alberta Ferretti SS16 © Anna Stokland / Alberta Ferretti SS16
8 / 9

Moderne græsk gudinde

Mangler du en særlig frisure til bryllups- eller sommerfesten, så prøv at kaste dig ud i en græsk gudinde-inspireret håropsætning som hos Alberta Ferretti. Her bliver håret delt op i forskellige sektioner, hvorefter det bliver snoet rundt og sat fast med guldhårspænder. Romantisk, sødt og moderne.

Inspiration til langt hår, bølget hår, Sonia Rykiel SS16 © Anna Stokland / Sonia Rykiel SS16
9 / 9

Bølget

Hos Sonia Rykiel var der masser af bølger i håret – dog kun fra øret og ned. Det øverste af håret holdes derfor glat og fæstnes bag ved øret, og i længderne skal der laves masser af smukke strandbølger. Perfekt til sommerens fester!

Mere om Hår? Få Costumes nyhedsbrev