© Instagram / @bellahadid

Bella Hadid bliver blondine

Supermodel-søster og brunette Bella Hadid er overgået til blondine. Se hendes lyse lokker her, og bedøm selv, hvad du foretrækker

Som lyn fra en klar himmel er brunetten Bella Hadid overgået til blondine. Det afslørede supermodellen på Instagram, hvor hun delte et billede af de blonde lokker med sine knap fem millioner følgere.

Den blonde Bella er faktisk ikke så langt fra supermodellen, som man lige skulle tro – hun blev nemlig født lyshåret, ligesom søsteren Gigi Hadid.

“Jeg har bare en mørkere personlighed. Min søster er blond, jeg er brunette, det er en god adskillelse,” fortalte Bella Hadid til Allure Magazinei marts, og tilføjede: “Det ville være sjovt at gå tilbage, men jeg er tilfreds med mit hår.”

Bella Hadid valgte dog at gå tilbage til blond – men det var kun for en kort bemærkning. Den nye hårfarve er nemlig en del af en fotoskydning, og de havfrue-lignende lokker er i virkeligheden en paryk.

Selv om Bella snart er brunette igen, vil vi stadig lade os inspirere af det lyshårede sommerlook næste gang vi sætter os i frisørstolen.