hårspænde fra Chanel
© Wenn.com

Hårspændet, vi drømmer om lige nu, er fra Chanel

Hvem havde troet, at man kunne blive så vild med et hårspænde?

Det er næppe gået din næse forbi, at håraccessories i alle afskygninger er tilbage.

Tendensen ser ikke ud til at aftage foreløbigt, og da Virginie Viard viste sin første kollektion for Chanel ved modehusets Cruise 2020-show, kunne vi ikke få øjnene væk fra modellernes hår, der var pyntet med et af de fineste hårspænder, vi længe har set.

Hårspændet har fået meget opmærksomhed på sociale medier, da det ærer Chanel og ikke mindst Karl Lagerfeld med et design, der minder om 80'ernes quiltede Chanel-tasker.

Spændet er først i butikkerne næste år, men der er meget at glæde sig til, da det udover guldkæder og læder også er dekoreret med farverige sten og dinglende Chanel-logoer.

Hvis du overvejer at investere i Chanel-spændet eller et lignende, deler Sam McKnight, manden bag håret til Cruise-showet, et par gode råd til, hvordan du sætter håret, så spændet bliver, hvor det skal.

I videoen ovenfor kan du se, hvordan den sektion af håret, hvor spændet skal sidde, får et par pift teksturspray og dernæst bliver redt imod hårets groretning, så spændet bedre kan gribe fat i håret.

Det er et godt tip at prøve af, næste gang håret skal pyntes, uanset om det bliver med et luksuriøst hårspænde fra Chanel eller en mere budgetvenlig variant.