© Wenn.com

De 5 eneste hårprodukter, du har brug for

Det kan være en jungle at finde rundt i mængden af skønhedsprodukter. Vi peger på de eneste produkter, du skal have i dit toiletskab

I det nye nummer af Costume, der er på gaden nu, guider vi dig gennem beautyjunglen, og præsenterer de 15 eneste produkter, du har brug for.

Her får du en smagsprøve på artiklen i form af de fem eneste hårprodukter, du skal have i dit toiletskab.

1. Hårolie

Uanset hårtype bør du altid have en nærende hårolie inden for rækkevidde. Frygt ikke fedtede lokker – den tid er forbi. Hårolier i dag er lette i konsi- stensen, og de er lidt af et mirakelprodukt, der både virker som en plejende leave-in-conditioner, a jælper frizz og giver en smuk og sund glans til håret. Fordel den i spidserne og op til omkring midt i dine længder, og du vil hurtigt undre dig over, hvordan du nogensinde kunne leve uden.

Moroccanoil treatment light, Moroccanoil hos Ezzence.dk 339 kr.

2. Børste

Investér i en god børste. Det gør en verden til forskel for dit hår, og den holder næsten hele livet. Den mest ikoniske af dem alle er også den bedste. Mason Pearson er med sine rene, naturlige vildsvinehår skånsom mod både hårstrå og hovedbund. Den stimulerer hårvæksten ved blidt at massere dine hårsække og hovedbund, og så giver den et mere glansfuldt hår ved at fordele hovedbundens naturlige fedt i hele håret. Mason Pearson-børsten i rent vildsvinehår er god til et fint hår, mens børsten i et miks af vildsvinehår og nylon er god til et normalt eller kraftigt hår.

Børste, Mason Pearson hos Stoy.com pr. stk. 1.195 kr.

© Anna Stokland

3. Shampoo

Der findes en shampoo til enhver hårtype og til ethvert problem, men du går aldrig galt i byen med en plejende shampoo, der holder håret sundt og glansfuldt. Det kan være fristende at vaske sit hår hver dag, men dit hår har bedst af kun at blive vasket omkring tre gange om ugen. Skru ned for temperaturen, når du vasker dit hår – for meget varme kan resultere i et tørt og livløst hår, og vask det gerne to gange, hvis du bruger mange stylingprodukter. Den første vask fjerner produktrester, mens den næste renser og plejer både hår og hovedbund.
Blossom shampoo, Rudolph Hair 225 kr.

4. Teksturspray

Det er de færreste, som vågner op med et misundelsesværdigt skødesløst og let rodet hår, som vi kender det fra modellerne, men med en teksturspray kan du nemt få looket. En teksturspray kan bedst beskrives som en hybrid mellem en tørshampoo, en saltvandsspray og en hårspray, der giver en god fylde og lækker tekstur til håret og får dit look til at holde dagen og natten lang uden hverken at tynge håret eller gøre det fedtet at se på.

Texturizing hair spray, Ouai Haircare hos Net-a-porter.com ca. 210 kr.

5. Hårmaske

Medmindre dit hår har tendens til at filtre vildt og voldsomt, kan du med fordel skifte din balsam ud med en hårmaske. Brug den en gang om ugen i nyvasket og håndklædetørt hår, og fordel den jævnt i hele håret – også i hovedbunden – og red håret igennem med dine fingre og ikke en børste. Kom et håndklæde om håret, lad masken virke, og skyl den derefter ud med det koldeste vand, du kan overskue. Det minimerer frizz og gør håret både blødt og glansfuldt.

Olive fruit oil deeply repairative hair pak, Kiehl’s hos Magasin.dk 260 kr.

... vil du vide mere?

Find de ti eneste makeup- og hudplejeprodukter, du har brug for, i det nye Costume. Denne måned får du ogsåen smuk notesbog fra Julie Fagerholt/Heartmade og Bo Bedres store Guldnummer.