Page, krøllet hår og fletninger: De største hårtrends i 2016
© Wenn.com

De største hårtrends i 2016

Vi ser tilbage på et meget alsidigt hår-år, hvor vores lokker både skulle være vilde, ikke eksisterende og klippet i en smuk page

2016 nærmer sig sin afslutning, og vi ser tilbage på det forgangne år.

Indtil videre har vi både præsenteret årets største beautytrends, absolutte it-items, mærkeligste modetrendsogstørste skandaler.

Nu ser vi tilbage på de største hårtrends, hvor 2016 bød på nogle overraskelser i form af både hårløse look, utæmmede krøller og pagefrisuren.

Psst ... Her er de mest googlede hårspørgsmål i 2016

Page

Pagefrisuren har i den grad indtaget alverdens kendisser, it-girls og modellers hår i 2016.

Frisuren skulle gerne være udført som en lob, hvilket er en halvlang page, og den skulle også gerne have lidt liv i form af lækre, bløde krøller. Derfor var 2016 året, hvor du med fordel kunne lade de lange lokker falde.

Psst … Sådan finder du ud af, om kort hår vil klæde dig

Fletninger

Fletninger slog for alvor igennem i 2016, og særligt den lidt mere rå variant, som var stærkt inspireret af cornrows-teknikken.

Elle Fanning med pastelfarvet hår og jakke.

© Wenn.com

Farvet hår

Sjove hårfarver var virkelig stort i 2015, men trenden fortsatte også langt ind i 2016, og er endnu ikke slut. Det er især den sarte lyserøde hårfarve, som bliver ved med at være populær.

Af med håret

Denne tendens var virkelig hot i 2016, selvom det krævede en del mod at hoppe med på det studsede look.

Mange kvinder havde nemlig valgt at lade de lange lokke falde til fordel for det studsede eller fuldstændigt skaldede look. Frisuren sås på mange modeller, hvis markante træk kun blev forstærkede af det korte hår.

Pandehår

Pandehår er en frisure, som oftest deler vandene, men i år var den bløde udgave, a la den man så i 60’erne og 70’erne, igen blevet populær.

Store utæmmede krøller

Er du den heldige indehaver af stort, krøllet hår, så var du med på en årets største hårtendenser: Utæmmede krøller. Aldrig sås så mange modeller på catwalken og i kampagner med store, smukke krøller.

MERE FRA COSTUME