Tykt hår skal bruge hårmousse
© Anna Stokland

Derfor har du brugt dine volumenprodukter forkert

Bliver dit hår også hurtigt kedeligt og tungt at se på?

Når vi snakker skandinavisk hår, fokuserer vi typisk på gode råd til tynde, fine lokker. Selvom vi overvejende er en nation af tyndhårede kvinder, findes der bestemt også mange med masser af fylde i håret.

Hvis du er en af de heldige, har du formentligt aldrig puttet volumenprodukter indkøbskurven, men efter at have læst med her, vil du nok genoverveje din fremtidige hårstyling.

Psst ... Sandheden om dine skønhedspletter

Ifølge stjernefrisøren Briana Cisneros, som Costumes skønhedsredaktør mødte i Stockholm på en tur med Moroccanoil, bør alle kvinder benytte volumeprodukter, uanset om de har fint eller fyldigt hår.

Volumenprodukter og tykt hår

Hvis du har tykt hår, kan det hurtigt blive meget tungt at se på – uanset, hvor mange spændende etager, du får klippet i hårets længder.

Briana Cisneros forklarer, at det tunge look ofte skyldes, at mange glemmer at fokusere på toppen af håret. Jo tungere og tykkere hår, du har i længderne, desto mere fladt vil det blive ved hovedbunden, da vægten af hårets længder hiver det ned. Derfor skal der volumenprodukter i toppen af det tykke hår, da håret dermed bliver løftet og fremstår mere luftigt og levende.

Vil du selv prøve tricket, anbefaler Briana Cisneros en volumegivende mousse, der er ideel til tykt hår. Fordel moussen godt ind ved hårrødderne i det håndklæde tørre hår, og føn derefter håret tørt. Moussen vil gå ind og afstive håret ved hårtoppen og give det et tiltrængt løft.