Hår og hårtab
© Anna Stokland

Derfor skal der hudpleje i håret

Den seneste tendens fra K-beauty forsøger at rette op på den fejl, de fleste kvinder oftest begår med deres hår

K-beauty er som bekendt blevet uhyre populært i hele verden. Det skyldes, at den asiatiske skønhedsindustri står for mange innovative tiltag inden for skønhedsteknikker og produkter – og det seneste påfund er ingen undtagelse.

Denne gang er det hårets velbefindende, som er i fokus. Flere brands er nemlig begyndt at bemærke, hvordan kvinder verden over køber al mulig pleje til ansigtshuden, men glemmer at pleje den sarte hud i hovedbunden.

Og det kan gøre det sværere at få smukt hår, da glansfulde og fyldige lokker hænger sammen med en hovedbund i balance. Derfor omhandler K-beautys seneste tendens hudpleje til håret – eller rettere sagt til hovedbunden. Eksempelvis skal hårtab behandles via hårrødderne, og derfor er serummer til hovedbunden begyndt at vinde frem.

Det er en tendens, vi kun kommer til at se mere af i fremtiden, og vil du gerne give den forsømte hovedbund lidt kærlig omsorg, kan du starte med at eksfoliere den ved hjælp af lidt sukker i din shampoo, og derefter bruge balsam i hele håret. Således får hovedbunden samme eksfolierende og plejende behandling, som du ville give ansigtshuden.