Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Hår og hårtab © Anna Stokland

Derfor skal der hudpleje i håret

Den seneste tendens fra K-beauty forsøger at rette op på den fejl, de fleste kvinder oftest begår med deres hår

K-beauty er som bekendt blevet uhyre populært i hele verden. Det skyldes, at den asiatiske skønhedsindustri står for mange innovative tiltag inden for skønhedsteknikker og produkter – og det seneste påfund er ingen undtagelse.

Denne gang er det hårets velbefindende, som er i fokus. Flere brands er nemlig begyndt at bemærke, hvordan kvinder verden over køber al mulig pleje til ansigtshuden, men glemmer at pleje den sarte hud i hovedbunden.

Og det kan gøre det sværere at få smukt hår, da glansfulde og fyldige lokker hænger sammen med en hovedbund i balance. Derfor omhandler K-beautys seneste tendens hudpleje til håret – eller rettere sagt til hovedbunden. Eksempelvis skal hårtab behandles via hårrødderne, og derfor er serummer til hovedbunden begyndt at vinde frem.

Serum til hovedbunden: Hair renewal serum, Swiss Clinic 599 kr.

Det er en tendens, vi kun kommer til at se mere af i fremtiden, og vil du gerne give den forsømte hovedbund lidt kærlig omsorg, kan du starte med at eksfoliere den ved hjælp af lidt sukker i din shampoo, og derefter bruge balsam i hele håret. Således får hovedbunden samme eksfolierende og plejende behandling, som du ville give ansigtshuden.

Mere om Hår? Få Costumes nyhedsbrev