Derfor skal du droppe det lange hår
© Wenn.com

Derfor skal du droppe det lange hår

Skal du snart forbi frisøren, så lad dig inspirere af de 4 mest trendsættende frisurer lige nu

Nogle gange skal der bare ske noget nyt med håret, og hvis du vil være med på moden, så dikterer den helt klart: Kort hår.

Langt hår har længe været dominerende inden for hårmoden, men senest har de korthårede og mere eksperimenterede frisurer også vundet indpas på både catwalken og i bybilledet.

Vi har derfor samlet de fire smukkeste og mest trendsættende frisurer lige nu – og så skal du bare vælge dit nye favoritlook.

Psst ... Vil du også gerne vågne op med perfekt hår? Så læs mere her

1. Den halvlange page

Lad dig inspirere af Alexa Chungs afslappede frisure, som både er super klædelig, og som ikke kræver specielt meget vedligeholdelse eller styling.

© Wenn.com

2. Det krøllede pandehår

Denne frisure er primært forbeholdt dig med krøller eller permanentkrøllet hår, fordi det ligesom i 80’erne igen er blevet cool med et krøllet pandehår. Match gerne det krøllede pandehår med skulderlangt hår, som model Mica Arganaraz gør på dette billede.

© Wenn.com

3. Statement pandehår

Denne trend kan alle være med på uanset hårstruktur. Til gengæld er det nok ikke alle, der har modet til at bære en så iøjenfaldende frisure.

Men selvom det korte og markante pandehår ved første øjekast kan virke som en lidt tosset idé, gør denne frisure faktisk rigtigt meget for dit ansigt og vil fremhæve både øjne og kindben.

4. Den lange page

Dette er den perfekte længde til dig, som gerne vil have alle fordelene af det sunde, korte hår, og som samtidig gerne vil kunne have lidt længder at eksperimentere med.

Til en lang page skal dit hår klippes lige til skuldrene og gerne holdes i en sideskilning, hvilket giver frisuren lidt mere liv.